Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amrtinkaa

Jaką drukarkę polecacie kupić?

Polecane posty

Gość amrtinkaa

Możecie coś polecić, najlepiej taką, ktora mozliwie dlugo bedzie funkcjonować? Wiem, ze w takich wątkach czesto jakis procent komenatarzy, to opinie "zlecone przez producenta". Dlatego zazwyczaj sprawdzam, to co chce kupic, na www.cosiepsuje.com - tam są tylko komentarze o wadach danego sprzetu, wiec na manipulacje nie ma miejsca. No, ale najpierw musicie mnie naprowadzic na jakiś model. To jak, jaką drukarkę warto kupić?

Gość gość
Jakąś laserówkę monochromatyczną zwróć uwagę żeby toner był tani Kolory się dośc dośc rzadko drukuje więc nie warto przepłącać i jak juz coś będziesz mieć do wydrukowania w kolorze to skoczysz do punktu xero Samsung albo HP z tych tańszych No chyba że masz "biuro w domu" i drukujesz 1000 stron na miesiąc to kombajn roboczy typu Kyocera

Gość mpire24
Czy ktoś mógłby wypowiedzieć się na temat urządzenia wielofunkcyjnego EPSON L3070? Wyczytałam o nich wiele pozytywnych opinii. Czy to prawda, że tusz ząłączony przez producenta starcza na 5 lat?

Gość hamerkoo
A jakie jest Wasze zdanie na temat zamienników do drukarki? Pytam, bo znalazłem w sklepie DobreTonery.pl zamienniki do mojego xeroxa jedni pisza, ze nic sie nie dzieje z drukarka, a inni zas ze przez to sie wlasnie psuje... jak to w koncu z tym jest?