Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

otylia okazała się oszustką... kopiowała cały horoskop ze str czary.pl

Polecane posty

Gość gość

wróżka otylia okazała się oszustką... w większości przypadków lub w prawie wszystkich kopiowała horoskop ze strony czary.pl słowo w słowo. Bawiła się naszym kosztem :o

Gość gość
skąd wiesz?

Gość gość
wystarczy łatwo sprawdzić... zaznacz tekst z jekieś jej odpowiedzi i kliknij prawy przycisk myszki wyszukaj w google wyświetli się str czary.pl z horoskopami a tam słowo w słowo ! :o

Gość gość
sprawdz kilka odpowiedzi.. ja sprawdziłam kilka z ostatnich i 95% było zerżniętych na żywca z tej strony a te 5% to chyba wymyślała :(

Gość gość
sprawdziłam :/

Gość gość
i co potwierdziło się niestety :-/

Gość gość
tak :/ co za ludzie :/ ogólnie wróżenie to wielka odpowiedzialność ale tutaj tak kłamać :/

Gość gość
co to za wróżka otylia?

Gość aga tkaaa
To prawda. To oszustka lub oszust skopiowalam nie tak dawno i wszystko na stronie czary- a ja takie nadzieje mialam...ech!!!

jak otylia zaczeła na początku wróżyć to od razu wydała mi się oszustką bo wróżyła bez przerwy po 4 godz kilka razy dziennie... a wróżenie z kart 'ciągnie' duże energii... ja po 1,5 h czułam duży spadek energetyczny. Ale po tej jednej mojej wypowiedzi nic już nie pisałam bo zaczeli mnie atakować w moim temacie że sama od dawna nie wróże i oczarniam inną wróżke :o ale wróże bardzo rzadko z powodów osobistych... mam mało wolnego czasu, dużo poważnych kłopotów i nie mam na to siły, a wróżenie to poważna sprawa...

Gość gość
rozumiem co czujecie, chociaż ja otyli nie prosiłam by mi wróżyła ale pewna wróżka też mnie zawiodło, to duża odpowiedzialność, w ogóle pisanie że coś się wydarzy np. to duża odpowiedzialność, bo ten ktoś na to czeka, to jedyna nadzieja dla niego i sens , a np. się to coś nie wydarzy, trzeba wiedzieć co się obiecuje

Gość gość
Wróżko Gosławo, odpowiedz na moje pytanie na blogu, Sławek :-)

Gość gość
ciekawe suko otylio czy jesteś teraz na kafeterii i czytasz o tym że odkryliśny twoje oszustwo!!!!!!!!

Gość gość
FRAJERKI!

Gość gość
"wróżenie to poważna sprawa" x skąd się takie idiotki biorą

Gość gość

Ja mam klientów  od lat- jeden drugiemu poleca, ,gdy- wszystko się sprawdzi.Nigdzie się nie ogłaszam ,bo nie zależy mi na ilości - gdyż wróżenie bardzo zabiera mi energię, a sesja i tak trwa długo od 40 min do 2 godz .