Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga tkaaa

Co zrobic jak sie zachowac by facet wrocil

Polecane posty

Gość aga tkaaa

Zerwalam ja bo klamal obiecywal bylismy 3 lata kocham go jestem w stanie mu wybaczyc ale juz teraz z dystansem byc naprawde cierpie to nie jest prowokacja! Powiedzial na koniec ze chce mnie jednak jako przyjaciolke.

Gość gość
Powiedzial na koniec ze chce mnie jednak jako przyjaciolke. x :D:D:D

Byliście 3 lata, przywykłaś. Okłamywał wtedy to będzie okłamywał dalej. Może samotność Ci doskwiera i sobie zaczęłaś idealizować tego faceta. Facet, który mówi, że chce się przyjaźnić nie jest już Tobą zainteresowany. Uraziłaś jego dumę zrywając z nim. Bądź konsekwentna, bo szanse na jego powrót są niewielkie.

Gość aga tkaaa
milcze od 2 miesiecy on tak samo, jest jakas szansa ze zrozumie i wroci naprawde wiele mu pomoglam w zyciu tyle zrobilam bylam jak dobra zona itp.

Gość gość
autorko zarty sobie robisz czy poważnie taka glupiutka jestes?? co z tego ze mu tyle pomoglas? nic, ie jest juz zaintersowany toba jako partnerka i koniec

Gość gość
Powiedz, ze bedziesz polykac jak tylko wroci

Gość gość
to znowu ty :O szanuj sie dziewczyno a nie zabiegaj o wzgledy jakiegos palanta, bo kiedys bedziesz gardzila sama soba jak sobie przypomnisz jak zabiegalas o jego łaske. dasz rade bez niego, nie lepiej miec normalnego faceta i satysfakcje ze zwiazku? 🖐️

Gość gość
no skoro pomoglas dużo to czego chcieć więcej fajna babka,a może i na sex się zalapie jak będzie zwodzil, gluuupia jesteś jak but, sorki:) szukaj nowego

Gość gość
w tym problem, byłaś za dobra. Nic nie rób. Nie szukaj pretekstów nic. Jakby zadzwonił, nie odbieraj tylko oddzwoń na drugi dzień. Nie pozostaje Ci nic tylko czekać. Ale właściwe po co Ci taki facet?