Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pilnie prosze o pomoc kobiety

Polecane posty

Gość gość

Poznałem 5 lat temu w necie kobietę. Rozmawiamy dzień w dzień. Potem się spotkaliśmy wybzykaliśmy itd. Jesteśmy przyjaciółmi tyle lat. Ja bym chciał coś więcej ona nie wiem. Od 2 lat szukałem pracy tak by przenieść się koło niej. A ona ciągle kombinowała że tej pracy nie bierz bo nie wyrobisz finansowo itd. W końcu teraz kiedy mam nagraną dobrze płatną pracę. I pokój prawie wynajęty ulice od niej. Ona mi ciągle ciśnie kity o osaczaniu. Że ją osaczam itd. Że nie chce żebym tu mieszkał. Itd. Jednym słowem o co jej chodzi. a) Też mnie kocha i boi się że się zakocha b) Ma mnie w d***e i nie chce mi tego okazać c) inne? Jednym słowem co sądzicie o takiej kobiecie o co biega.

Gość gość
up to dla mnie bardzo ważne. A kto może odpowiedzieć jak nie kobieta.

Gość BrzydkaOna
dobrze wam w łóżku i na tym przestac trzeba, nie każda kobieta ma potrzebe wiązania się z kimś.. Ładna, daj namiar:]

Gość gość
odp.b

Gość BrzydkaOna
nie , chce tylko się bzykac i na tym opierac znajomość, pod względem uczuc ma Cię w nosie.. Ja tak samo mam, gdyby mój obecny mąż się nie upierał to bym go zlała, ma zajefajnego ptaka, a uczucia mam gdzies

Gość gość
b

Gość gość
Gdyby chciała się bzykać to cyberkowali byśmy do dziś. A przestaliśmy po 2011roku. Nie wiem może jej po prostu dobrze bo dużo prezentów, bielizny itd dostała ode mnie. A wie że będąc blisko się wszystko rozsypie jak tylko o to chodzi.

Gość BrzydkaOna
dałeś sie na kasę doic? masakra:P

Gość gość
zachowaj sie w koncu jak facet i kopnij ja w cztery litery, znalazla dziewczyna losia, u ktorego ma zawsze jego uwage i czas, na dodatek prezent czasem da to wykorzystuje jak moze, ona cie nie chce

Gość gość
Ona ma cię gdzieś, zrozum to w końcu. Wiem, że to boli, ale musi to do ciebie dojść

Gość gość
Czy ja wiem czy na kasę się tak doiła... Kupowałem bo chciałem. Co prawda było tak że np nie miała na leki więc jej kupiłem te leki. Jak i tak że marzyła o zestawie do paznokci ględziła mi jak to by chciała wiec dostała.

Gość gość
Czyli podsumowując mówicie że jest ze mną interesownie.

Gość gość
Moim zdaniem jej jest dobrze tak jak jest, ona poprostu wie ze moze byc tylko gorzej, zakochany to ty jestes ale nie ona. Skoro pchasz jej prezenty to sobie wezmie, czemu ma sobie odmawiac. Nie zdziwil bym sie jakbys nie byl jedyny i spotykala sie z kims jeszcze.

Gość gość
up

Gość gość
up up

Gość gość
Nie wiem, czy kupowales bo chciales -- jak widać na kierowała cie na to co chce.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Wygląda jakby miała jeszcze kogoś. Bo dlaczego tak się posrała że chcesz się przeprowadzić. Tak czy siak nie gra w otwarte karty. Z drugiej strony, fajnie że są jeszcze tacy faceci jak Ty. Abo bież to co możesz od niej dostać, czyli sporadyczny sex, albo poczekaj aż spotkasz kogoś kogo będziesz posuwał sam. A nie na zmiany z innymi darczyńcami.

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up