Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OleńkaaMua

Jak nakłonić chłopaka do wspólnej kąpieli?

Polecane posty

Gość OleńkaaMua

Oboje mamy po 19 lat, jesteśmy razem od półtora roku. Nie uprawialismy jeszcze seksu, a nawet swój pierwszy raz jeszcze przed nami... Mimo wszystko petting w naszym zwiazku jest dość czestym zjawiskiem. Nie wstydzimy sie siebie, juz dawno widzieliśmy sie nadzy. Proponuję mu od pewnego czasu wspolna kąpiel. najpierw delikatnie dawalam znać później powiedzialam czego oczekuje- chce po prostu milo spędzić czas w romantycznej atmosferze wtulajac sie w jego kochane ciałko. Ten jednak nie chce, zawsze znajduje jakieś 'ale'. nie naciskam na niego bo to ne ma sensu ale jak moglabym go milo i skutecznie do tego zachęcić :) ?

Gość gość
Mnie do wspólnych kąpieli z dziewczyną nie trzeba zachęcać, sam chętnie wskakuję do wanny lub pod prysznic gdy ona się kąpie, więc nie wiem co Ci poradzić... a może sama mu wskocz gdy będzie się kąpał ;)

Gość gość
Nie chce to nie, może nie lubi.

Gość gość
Szczerze mowiąc to wcale nie jest wygodnie w wannie we dwoje. Chyba ze macie jakaś mega dużą narożną wanne, bo w standardowej nie da we dwoje ułożyć. Ja próbowałam kochać sie w wannie i prawde mowiąc było średnio. Juz lepiej jest pod prysznicem ...

Gość gość
Autorce nie chodzi o seks w wannie, tylko wspólną kąpiel a to dość spora różnica ;) seks w wodzie jest cholernie niewygodny, nie ważne czy w wannie, czy basenie, czy w morzu.