Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totylkoja1992

nie czuje sie juz wartościową osobą

Polecane posty

Gość totylkoja1992

odkąd zerwał ze mną facet i to jeszcze w takich okolicznościach, to czuję się jak zwykły śmieć, stary grat, pustak,jak jakaś zabawka. widzę w sobie same negatywne rzeczy,zwłaszcza w moim charakterze,ale w lustro tez juz nie mogę patrzeć,wyglądam jak trup,schudłam bardzo. ciągle myślę o tym,ze jednak musiałam przestać spełniac jego oczekiwania,ze pewnie juz znalazł 100razy lepszą ode mnie. nie mogę sobie z tym wszystkim poradzić, każdego dnia pojawiają się te myśli,myślę o nim,o wspólnych chwilach, o tym co mogłam zrobić,a czego nie. czuję się beznadziejnie...a nawet nie mam nikogo kto by mnie zrozumiał i wsparł

Gość wejherland
ehh skad ja to znam :O

Gość gość
Idz na terapie

wiem, ze roznie ludzie reaguja na ciosy , ktore otrzymuja od zycia .Jednak sa chyba jakies stopnie tych ciosow .Jak moze jakis chlop przejechac po kobiecie , jak walec .Przeciez masz rozum, masz chyba rozsadek, masz jasnosc oceny .Zrozumialam, ze to jakis duren, ktory nawet odejsc z klasa nie potrafil .Wiec jak taki ktos moze tak wplynac na ocene twoja?.Czlowiek sam musi umiec ocenic siebie .Jesli tego nie potrafisz , to znaczy ze jestes slaba jednostka , ktora powinna udac sie o profesjonalna pomoc .Znajdz dobrego psychologa , pojdz na kilka sesji .Moze ktos bezstronny pomoze poukladac twoj sposob myslenia .Zamiast biadolic nad soba znajdz hospicjum , znajdz sposob , by udzielac sie gdzies.Daj z siebie cos wiecej , niz robienie z siebie podnozka faceta .