Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiramisu1439

osiedle Innova wroclaw prosba o rade

Polecane posty

Gość tiramisu1439

czesc, czy jest tu ktos z wroclawia? Chciałabym prosic o rade. Przymierzam sie do kupna mieszkania we Wrocławiu i zastanawiam sie nad osiedlem Innova. Czy ktos mógłby mi powiedzieć jak to wyglda z praktycznego punktu widzenia? Jak dojazd, wygoda, jakosc, usterki itp? bardzo mi sie podoba to osiedle ale najpierw chcialabym uslyszec opinie mieszkancow:) Z gory dziekuje:)

Gość jarecki_krz
mieszkam od roku i mi sie tam podoba:)

Gość gość
Byłem zainteresowany kupnem mieszkania w inwestycji apartamenty innova, ale pod licznymi komentarzami krytyki postanowiłem sam sprawdzić jak wygląda sytuacja na miejscu budowy. Byłem na budowie kilka razy w różne dni tygodnia przed godziną 7 rano i wieczorem w różnych godzinach 19, 20, 21-22 niestety wszystko to prawda co piszą pozostali , na budowie praca jest non stop , hałas jest nie do wytrzymania, nie było tak w jeden dzień tylko w kilka, w różne dni tygodnia i o różnych porach , rozmawiałem z kilkoma mieszkańcami i mówią, że jest po prostu masakra nie da się siedzieć we własnym mieszkaniu. Nie da się tam wytrzymać tym bardziej, że nie jest to ostatni etap osiedla. Deweloper ma mieszkańców za nic, więc szukam czegoś innego a innym również radzę się poważnie zastanowić nad kupnem mieszkania w inwestycji apartamenty innova / apratmenty innova II