Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakręcona123

Tatuaże

Polecane posty

Gość Zakręcona123

Mam pytanie, a właściwie to chciałabym się poradzić ;) Już od dawna myślę o tatuażu i postanowiłam zrobić coś związanego z pomaganiem innym. Tzn. już od dawna czuję że pomoc innym ludziom czy zwierzętom, wszelkiego rodzaju wolontariaty, uszczęśliwianie innych jest moim powołaniem. I tutaj pytanie do Was. Bo szukam jakiegoś pomysłu czy inspiracji, jak to przedstawić, odzwierciedlić. Jakieś pomysły? :)

Gość gość
Może wytatuluj coś na czole ?

Gość gość
może "wyślij sms na nr 7126 o treści POMAGAM" a tak powaznie skoro taka matka teresa z ciebie to przeznacz te pieniądze na faktyczną pomoc innym a nie lansowanie sie z tym, że niby pomagasz

Gość gość
po co ci tatuaż, skoro nie wiesz co chcesz wytatuować? do każdego obrazka można sobie wymyślić znaczenie

Gość 4tgwrgf
racja! wytatuuj sobie najzwyklejszą czarną kropkę, kreskę, krzyżyk uj wie co... co chcesz. a resztę kasy przeznaczonej na tatuaż daj na szczytny cel. jak ktos się zapyta co to znaczy, to powiedz, ze to właśnie taki symbol twojego oddania innym

Gość Zakręcona123
Tak ;) Właśnie taka ze mnie matka Teresa, że chce to pokazać całemu światu :) A post napisałam w celu żebyście mi podsunęli jakieś nawet najmniejsze pomysły a ja coś sobie wymyślę, a nie po to żeby mnie krytykować bo uważam, że jeżeli ktoś chce sobie zrobić tatuaż, nawet jakby se chciał zrobić gołą babę na czole to jest to tylko i wyłącznie jesgo sprawa ;)

jeżeli lubisz pin-up, to mogłabyś wytatuować sobie dziewczynę z kołem ratunkowym albo pielęgniarkę. :)