Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczona Dziewica

Jak uprawiać seks?

Polecane posty

Gość Niedoświadczona Dziewica

No więc na wstępie powiem ,że on ma lat osiemnaście a ja nie długo będę miała osiemnaście lat i jesteśmy zaręczeni... A teraz przejdźmy do rzeczy... Od pewnego czasu chcemy się ze sobą kochać.. tylko... nie bardzo wiemy jak to zrobić ,bo nigdy wcześniej tego nie robiliśmy ,to nasz pierwszy raz. Mniej więcej wiemy jak to zrobić ,czasem słyszymy jak inni o tym mówią ,po za tym tłumaczyli to na biologii chyba jeszcze w podstawówce.. Ale mamy problem z samym wykonaniem. Wiem ,że on na pewno nie wykona pierwszego kroku więc ja chciałabym to zrobić ,tylko jak? Gdy ostatnio chcieliśmy to zrobić to skończyło się na pocałunkach i dalej nie wiedzieliśmy co zrobić...Bardzo proszę powiedzieć ,co trzeba zrobić.. i nie piszcie głupot ,proszę.

Gość gość
hahahahaha, ale prowo. Zwierzęta nawet wiedzą jak.

Gość gość
A więc po pierwsze oboje musicie ściągnąć majtki, potem połóż się na wyrze i rozkracz się. Teraz twój facet musi umieścić swojego członka w twojej pochwie, ale to nie wszystko, jego prącie musi wykonywać ruchy posuwisto-zwrotne wewnątrz waginy tak długo aż z penisa nie tryśnie przeźroczysta ciecz o białawym odcieniu zwana nasieniem.