Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk91

problem sercowy

Polecane posty

Gość Patryk91

Witam mam 22 lata i bylem z dziewczyna 5 lat i rozstalem sie z nia rok temu. I mam tego typu problem iz dalej o niej mysle i tesknie, w przeciagu tego roku mialem 2 dziewczyny i problem w tym iz jak juz mialo dojsc do stosunku to mi nie chcial stanac.... bo myslalem caly czas o mojej bylem i nie wiem czy to ze mna jest cos nie tak czy wina tego ze kochsm dalej swoja byla. Jak mozecie doradzcie cos alvo napiszcie co o tym myslicie. Pozdrawiam.

Gość gwoli wyjasnienia
jesli ja wciaz kochasz to dlaczego sie z nia rozstales? czy cos zle zrozumialam?

Gość Patryk91
Rozstaliśmy sie z takiego powodu iz ja ją zle traktowalem i nie przypuszczalem, ze ze mna zerwie i gdy wyjechalem za granicie to znalazla innego chlopaka i wyjechala z nim za granice i tak to wyglada ;p i dopiero w tedy do mnie doszlo, ze ja kocham ;p i teraz za kazdym razem jak jestem z inna dziewczyna to mysle o niej i do niczego innego nie moze dojsc niz calowanie i takie tam ;p i nie iwem czy to minie czy cos ze mna nie tak ;p

Gość gwoli wyjasnienia
masz jakas blokade po tym zerwaniu choc po roku to juz powinno ci to minac. poczekaj jeszcze z pol roku i jak nic sie nie zmieni to pojdz do jakiegos psychologa zeby ci pomogl rozliczyc sie mentalnie z twoja byla. inaczej bedziesz moze mial ta blokade przez cale zycie.

minie tak jak i uczucie. a Ty za dużo myślisz podczas seksu. skup się na wiesz czym a nie na analizowaniu błędów przeszłosci:)