Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marzenie85

Dobre samopoczucie ! Niestety nie !

Polecane posty

Hej :) Jak tam wasze samopoczucie ? Moje niestety jest złe ! Chciałabym schudnąć kto by chciał ze mną? Oczywiście każdy to chyba zna cytuję ,, od dzisiaj zaczynam dietę lecz niestety znajomi coś mają słodkiego Ania chcesz może no i się skuszę i co niestety dieta na marne a to zacznę od jutro " i tak cały czas . :( Wymyśliłam taką swoją dietę może być nawet niezła. Oto jeden z przepisów Śniadanie: Jajko gotowane 2 lub 1 Obiad : pierś gotowana na parze + marchew Kolacja: Kromka chleba czarnego lub nie jemy nic :/ oczywiście możemy pomiędzy posiłkami zjeść jabłko jakieś owoce ale oprócz bananów :) Oczywiście co najważniejsze trochę ruchu by się przydało możemy pobiegać spacerek lub ćwiczenia :D na przykład brzuszki :D

Gość gość
Patrycja, ladna jestes?Ile masz lat?:classic_cool:

hej, chętnie spróbowałabym wspólnej diety i wspierania się wzajemnie. Tylko może jednak do niej dodałabym więcej składników. Przez wiele lat miałam anemię i boję się teraz jeść mało. Ale co do gotowania na parze jak najbardziej za! I ruch!!

Codziennie jajko i kurczak? To mi wygląda na dietę białkową. Takie posiłki trzeba urozmaicać, bo może się skończyć efektem jojo i zaparciami. Ogólnie życzę powodzenia w zrzucaniu kilogramów!

Gość gość
a ja polecam pomidory- maja niski indeks glikemiczny, czyli nie chce sie po nich szybko jesc, swego czasu zmniejszylam posilki o polowe, glod zapychalam pomidorami i w ten sposob schudlam 1 kg do 1,5 tygodniowo, szkoda ze o tej porze roku pomidory nie sa smaczne.