Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głód nikotynowy

Polecane posty

Gość gość

Od 8 lat nie palę. Ale od dwóch tygodni cały czas myślę o papierosach, bardzo chcę zapalić. Cały czas bronię się ptrzed tym. Myślałam, ze tyle lat nie paliłam, to nigdy nie bedzie mi sie chciało zapalić. Niewiem co robić. Jak sobie z tym poradzić.

Gość gość
zapal sobie..

Gość gość
no tak, po tak długim czasie, papierosy nie smakują.. Zapal , ale weź jednego od kogoś, nie kupuj całęj paczki

Gość gość
Skąd wiesz, że nie smakują? Obawiam się, że popadnę znów w nałóg. Ja naprawde odchodze od zmysłów. Chciałabym zapalić i żeby mnie odrzuciło. Ale jeśli tak nie bedzie...

Gość gość
Nie paliłam ponad trzy lata (jak byłam w ciąży i karmiłam) Pierwsze fajki nie smakowały, ale ząb mnie coś bolał, a fajka posypana cukrem ponoć uśmierza ból.

Gość gość
Nie pal! Wrócisz do nałogu. Najpierw jeden, potem drugi i nim sie zorientujesz bedziesz palić całą paczkę.

Gość gość
Wiem, że powinnam sama podjąc decyzję. Ale nie potrafię sobie z tym poradzić. Wiem, że może forum w internecie nie jest najlepszym sposobem , aby sobie pomóc. Ale nie mam nikomu o tym powiedzieć. Mąż nigdy nie palił, nie zrozumie mojego nawrotu głodu. A poza tym nie chce aby ktoś wiedział.

Gość gość
kup kud/zu ro/ot taj/sza alterna/tywa to po/pros jez/usa zeby cie wylec/zył moz/esz ten głud ofiaro/wac za du/sze w czys/cu

Gość gość
Zapaliłam, długo się wahałam. I tak jak się spodziewałam. Nie odrzuciło mnie. Wręcz odwrotnie.