Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

G艂贸d nikotynowy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Od 8 lat nie pal臋. Ale od dw贸ch tygodni ca艂y czas my艣l臋 o papierosach, bardzo chc臋 zapali膰. Ca艂y czas broni臋 si臋 ptrzed tym. My艣la艂am, ze tyle lat nie pali艂am, to nigdy nie bedzie mi sie chcia艂o zapali膰. Niewiem co robi膰. Jak sobie z tym poradzi膰.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
zapal sobie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no tak, po tak d艂ugim czasie, papierosy nie smakuj膮.. Zapal , ale we藕 jednego od kogo艣, nie kupuj ca艂臋j paczki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sk膮d wiesz, 偶e nie smakuj膮? Obawiam si臋, 偶e popadn臋 zn贸w w na艂贸g. Ja naprawde odchodze od zmys艂贸w. Chcia艂abym zapali膰 i 偶eby mnie odrzuci艂o. Ale je艣li tak nie bedzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie pali艂am ponad trzy lata (jak by艂am w ci膮偶y i karmi艂am) Pierwsze fajki nie smakowa艂y, ale z膮b mnie co艣 bola艂, a fajka posypana cukrem pono膰 u艣mierza b贸l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie pal! Wr贸cisz do na艂ogu. Najpierw jeden, potem drugi i nim sie zorientujesz bedziesz pali膰 ca艂膮 paczk臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem, 偶e powinnam sama podj膮c decyzj臋. Ale nie potrafi臋 sobie z tym poradzi膰. Wiem, 偶e mo偶e forum w internecie nie jest najlepszym sposobem , aby sobie pom贸c. Ale nie mam nikomu o tym powiedzie膰. M膮偶 nigdy nie pali艂, nie zrozumie mojego nawrotu g艂odu. A poza tym nie chce aby kto艣 wiedzia艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kup kud/zu ro/ot taj/sza alterna/tywa to po/pros jez/usa zeby cie wylec/zy艂 moz/esz ten g艂ud ofiaro/wac za du/sze w czys/cu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapali艂am, d艂ugo si臋 waha艂am. I tak jak si臋 spodziewa艂am. Nie odrzuci艂o mnie. Wr臋cz odwrotnie.

Udost臋pnij ten post