Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

synek spadl z lozka

Polecane posty

Gość gość

10 miesieczniak spadl z lozka na panele. ma siniaka, wszystko wyglada normalnie. nie wymiotuje, nie jest senny... szwonilam do lekarki kazala obserwowac... a mimo to sie martwie :( chcialam sie wygadac...

Gość gość
zdarza się. mi też się zdarzyło. sekunda wystarczy.. nie przejmuj się, obserwuj, w razie niepokojącego zachowania pojedź do lekarza. trzymaj się :)

Gość gość
dzieki... siedzi teraz mi na kolanach i sie bawi jak zawsze. zjadl drugie sniadanie normalnie. czuje sie jakbym byla zla matka :( plakac mi się chce ;(

Gość gość
Od razu przypomniał mi się temat : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5585891 Uśmiałam się przednio!! :D:D:D Dlatego nie warto zasięgać porad medycznych na forach. Tu raczej nikt Ci nie pomoże, a tylko wyzwie albo nastraszy. Obserwuj małego tak jak kazał lekarz. Nic mu nie będzie, jeszcze nie jeden siniak przed nim :) Takie uroki dzieciństwa :)

Gość gość
pamietam ten temat. mojemu lecial glut z nosa jak spadl. poprawilas mi humor - dzięki ;) to samo mi lekarka powiedziala prze telefon, ze to pierwsyz upadek i musze sie przygotować. mama moja to samo. no nic - dzięki dziewczyny ;)

Gość aliksaa
Tez to przeszłam - chyba jak każda mama :) Każde dziecko prędzej czy później zlicza taki upadek, mój np. ostatnio (łózko już zaliczył) walnął się o panele ...siedząc (uczy się) i też siniak jest, a uchronić go przed tym nie ma sposobu... Obserwuj dziecko czy nie zachowuje się "inaczej"... W szpitalu tez nic innego by nie zrobili, przecież nie można od razu naświetlać :/

Nie przesadzaj. Nie jesteś złą matką tylko dlatego że dziecko spadło z łóżka. Każdemu się zdarza. Najważniejsze że nic się nie stało. Głowa do góry! :)

Gość gość
Wyluzuj jeszcze nie raz może spać. Zobaczysz co będzie jak będzie chodzic i zacznie sie wspinac wyżej. Nie jednego siniaka jeszcze zaliczy a ty nie będziesz wstanie chodzic za nim krok w krok. O tym czy jesteś złą czy dobrą matka nie swiadczy jeden upadek a twoj stosunek do dziecka.