Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy cudowny mezczyzna a pierwszy sex

Polecane posty

Gość gość

Kochani... Jak postapic, zeby tego nie zepsuc? Znamy sie od poltora miesiaca, mamy codzienny kontakt choc spotkalismy sie jak do tej pory 2 razy (dzieli nas spora odleglosc) ale obydwoje doznalismy "olsnienia" i czuje, ze On moze byc tym moim jedynym... Jestesmy obydwoje w okolicy 30-tki (roznica 4 lata). I pytanie: czy za wszelka cene powstrzymywac sie od "czegos wiecej" dla dobra tej relacji, czy isc za uczuciami i zdac sie na to, ze los sam podpowie najlepszy moment na pierwsza bliskosc....

Gość ania444o2pl
Powstrzymać się

Gość gość
ktoś napisał powstrzymywać się, jak długo :) ?

Gość gaajowy marucha
a niby przed czym masz się powstrzymywac? Słuchaj tych zakompleksionych moherków to wyjdziesz jak zabłocki na mydle

Gość gość
Nie chce tego popsuc, dzieli nas odleglosc i to tez utrudnia spotkania - mamy na nie czas w weekend i najlogiczniej ejst zaplanowac je w ten sposob, zeby jedno nocowalo w miescie drugiego, by miec duzo czasu dla siebie, na ktorym tak nam obydwojgu zalezy. Tylko nocowanie w miescie wiadomo z czym sie wiaze - z mozliwoscia spedzenia czasu sam na sam w jego czy moim mieszkaniu, a stad do sypialni juz niedaleka droga... on jest w stanie czekac tyle ile bedzie trzeba i wiem, ze ma dobre i powazne intencje wzgledem mnie - ja podobnie. Tylko zastanawiam sie, czy to nie za szybko... Choc bardzo tego pragnę

Gość gość
Związki na odległości nie sa dobre i nic z tego nie wychodzi. Chyba ze zamieszkacie razem.

Gość gość
Możesz mu dać ,tylko na anala za pierwszym podejściem się nie zgadzaj .

Gość gość
Oczywiscie, ze zamieszkamy razem jesli wszystko bedzie szlo ok, nawet juz trwaja negocjacje w czyim miescie :) Ale poki co jest to poczxatkowy etap znajomosci, choc mamy wrazenie, ze znamy sie od lat... A odleglosc to 100 km - nie jakaś przepasc...

Gość gość
zreszta, jesli czuje sie, ze trafilo sie na Milosc swojego zycia, to jak mozna argumenty w stylu odleglosc nad nia przedkladac... Czekalismy tyle na siebie nie po to zeby odpuszczac przy pierwszym problemie...

Ja bym sztucznie nie przedłużała tego momentu. Seks z miłości zbliża dwoje ludzi, tworzy tą niesamowitą więź opartą na zaufaniu i intymności.

Gość gość
idz za głosem serca ;)

Gość gość
Temat rozprawia sie o najblizszy weekend: mam do wyboru poswiecic na nasze spotkanie caly dzien, lub popoludnie, wieczór i caly dzień. Wersja nr 2 uprawdopodobni rozwój wydarzeń :)

Gość gość
- - -'Znamy sie od poltora miesiaca, mamy codzienny kontakt choc spotkalismy sie jak do tej pory 2 razy" - -- - "Ja bym sztucznie nie przedłużała tego momentu. Seks z miłości zbliża dwoje ludzi, tworzy tą niesamowitą więź opartą na zaufaniu i intymności.' LOL

Gość gość
na co tu czekać? jak chcesz sexu to go uprawiajcie, co za roznica kiedy. To normalne ze dwojka ludzi uprawia sex, tym bardziej ze macie ok 30 lat wiec logiczne ze i libido w tym wieku jest dosc wysokie