Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poradzić sobie z nerwowym chłopakiem? krzyczy wydziera się mam dość

Polecane posty

Gość gość

Jak poradzić sobie z nerwowym chłopakiem?

Gość pani starsza
idz do psychologa i z nim o tym porozmawiaj

Gość gość
jeżeli to nie był jednorazowy incydent tylko ma tak cały czas, to znaczy że jest j bardzo niedojrzały i nie widzę z nim przyszłości emocje sa przywilejem dzieci, one krzyczą, tupią nogami, kopią mamę po kostkach, ale im można to wybaczyć bo one dopiero dojrzewają dorosła osoba powinna umiec opanować emocje, powinna inaczej rozwiązywać problemy, bo problemy zawsze będą

Gość gość
za jakiś czas gdy zobaczy że wolno mu tak traktować ciebie przejdzie na następny poziom będzie cię popychał, potem uderzy raz, drugi a potem staniesz się ofiarą przemocy

huknąć na niego 3 x głośniej jak go zatka, to się może nad sobą zastanowi

Gość pani starsza
ewa :D :D: :D

Gość gość
jego już nie zmienisz, on miał czas aby wydorośleć ale nie wydoroslał może żył w rodzinie gdzie nikt nie zaspokajał jego potrzeb w dzieciństwie nie był kochany, akceptowany, byl bity? ale ty mu nie pomożesz,litując się poglębisz tylko jego stan, jego chore zachowanie póki jeszcze czas odejdź od niego nie będzie dla ciebie partnerem dorosli tak nie powinni się zachowywać z tego rodzi się patologia

Gość gość
jeżeli z nim zostaniesz to znaczy że z tobą też jest coś nie tak bo nie umiesz odróżnić normalności od patologii uciekaj jak najdalej znajdź sobie chłopaka spokojnego i zrównoważonego a będziesz szczęśliwą osobą

Gość gość
cięzko dzieciństwo tak jak piszesz ale da się coś z tym zrobić napewno

Gość gość
twój chlopak ma już ukształtowaną osobowość i nikt tego nie zmieni, ani ty ani inna kobieta może trudno ci teraz to zrozumieć , bo jesteś młoda, poczytaj

Gość gość
wiecie co jest najlepsze że to ja byłam bardzo nerwowa a on był bardzo zły o to i chciał odejść i pomyślałam sobie wtedy żeby to on był nerwowy a nie ja . I tak się stało ja się uspokoiłam to na niego przeszło może dziwne ale naprawdę.

Gość gość
jeżeli on sam nie będzie chciał pomocy i nie zgłosi się na terapie, to ty napewno mu nie pomożesz terapia tylko go uświadomi w tym jak ma zwichrowaną psychikę, ale co on z tym zrobi? bardzo ci wspolczuję bo nie zdajesz sobie sprawy w co brniesz jemu nie potrzeba twojej litości, a milością nie zrobisz nic

Gość gość
tak jak piszesz ty krzyczałaś - on siedział cicho i się denerwował - robił to co robił w dzieciństwie gdy rodzice krzyczeli teraz ucichłaś - to on rozwinął skrzydla, minęło zagrożenie więc on teraz pokaże światu na co go stac już się bój bo za jakiś czas będzie gorzej tak mają ludzie skrzywdzeni w dzieciństwie

Gość gość
co mam robić nie mogę go zostawić już jest za poźno

Gość gość
muszę uciekać ale przemyśl to wszystko i poczytaj o typach osobowośći o przemocy w rodzinie nic dobrego cię przy nim nie czeka- zapamietaj to zdanie

Gość gość
skoro jest za późno to wygoń go na terapię- niech to bedzie twój warunek pozostania z nim

Gość gość
może jakieś tabletki uspokajające?