Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie sa tak podli ze to sie w glowie nie miesci

Polecane posty

Gość gość

Nie poznalam w zyciu dobrego czlowieka. Bezproblemowego, bezinteresownego i normalnego. Kazdy ma cos z deklem. Schizofrenia. Szkoda ze bylam taka naiwna i wierzylam ze to co mowia to prawda. Klamali na swoj temat, tworzyli wizerunek przed samym soba i innymi. Zyja w fikcji i wierza ze sa wspaniali. A okazywali sie najgorszymi gnojami ludzkimi. Slabym tchorzami wierzacymi w swoj doskonaly mit. Zenada, upadek ludzkosxi. Ludzie to okrutne zwierzeta

Gość Midlandsmidlands
Zmien miejsce zamieszkania.

Gość gość
Nie moge na razie, ale oszaleje niedlugo, przed nikim nie mozna sie otworzyc, odslonic. Powierzchowne to wszystko

Gość gość
Nie uogólniaj, ale masz rację, wiekszość ludzi to podłe zwierze

zgadzam się. strasznie powierzchowni. ja zaczynam się pilnować co mam mówić bo kiedy byłam szczera, źle to się dla mnie skończyło. nie mam prawdziwego przyjaciela.:(

Gość gość
Chyba miałaś pecha. Są ludzie dobrzy, ciepli, otwarci i rozumni. Może Ty sama reprezentujesz taki typ? Czasami warto jest się przyjrzeć samej sobie?

Gość gość
Autorka oczywiscie nie ma wad.Krysztal

Gość gość
Mam pewnie wady,ale ma silna moralnosc, nigdy nie robie laski, nie stekam, nie pogardzam, nie potepiam ,nie dokuczam i zawsze mozna bylo na mnie liczyc.

Gość gość
a mnie sie wydaje ze to wynika z tego iz poznajemy ludzi dla ktorych to co dla nas wazne- jest nieistotne i na odwrot :) wtedy oni wydaja nam sie tacy czy owacy trudno jest spotkac osobe o takich samych pogladach na zycie i rozne rzeczy ,sprawy :)

Gość gość
Oprócz moralności powinnaś mieć rozum. Myśleć zanim się w ludzi uczuciowo zaangażujesz. Inaczej, zostaniesz wykorzystywana bo Twoja moralność Ci nie pozwoli. Zmądrzej i będź bardziej wybiórcza w kontaktach międzyludzkich.

Gość gość
Mam rozum czlowieku, bardzo sceptycznie podchodze do ludzi i mimo wszystko dalam sie nabrac. Nawet nie mam juz zalu do nich tylko do siebie, ze sluchalam tego pustego belkotu. Np. Znam ludzi ktorzy walcza z niesprawiedliwoscia spoleczna a w zyciu codziennym nie potrafia nic zrobic dla innych. Nic

Gość gość
znam Kobiete ktora zostawila dwojke swoich dzieci a mimo to jest pracownikiem socjalnym i pomaga rodzinom z konfliktami :) tak to juz jest z tymi ludzmi