Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiszcie siebie z wyglądu

Polecane posty

Gość gość

Proszę piszcie jacy naprawdę jesteście, niech nikt nie zmyśla :)

Gość BrzydkaOna
mam wielką upę, małe cycki, bliznę na brodzie i koło oka, zeza i krzywe zęby :] Jestem jednym słowem urocza:]

Gość gość
wzrost 175 cm, włosy jasny brąz długie, oczy niebieskie, mały biust, odstający tyłek ALE niestety po bokach mam luki tzw skrzypce. Hmm talia bardzo wąska, rozmiar stopy 38, szczupła 57 kg, ogólnie mam urodę niewinnej dziewczyny choć mam już 24 lata..

Gość gość
blondynka, 100 kg, wzrost 1.50 -podobam ci sie?

Gość Gajga
postrach kotów:D jestem piękna puki nie zobaczę siebie w lusterku, skóra na grzbiecie się jeży:D nie mam się czym chwalić. taki klimat niestety:(

Gość gość
3 włosy na krzyz mam tylko 4 zeby wielki noc małe oczka mocno wbite głeboko osadzone usta prawie wogóle nie widac 140 80 kilo .

Gość gość
190/90, wysportowana sylwetka, szaro-niebiesko-zielone oczy, szatyn, włosy średniej długości. casual look.

Gość gość
30-tka - ciemna blondynka - szczupła - zgrabna - szare oczęta - kocmołuch :classic_cool:

Gość gość
30-tka a i mam duże piersi (rozmiar D)

Szatynka, niebieskie oczy, dużo osób twierdzi, że mają piękny kształt, za to mam brzydką bliznę pod okiem. Nie potrafię określić typu swojej urody, w żadnym z mi znanych się nie odnajduję. Mówiono mi, że jestem ukrainką, serbką a nawet chorwatką :D Usta nawet nieźle kształtne, widoczne kości policzkowe i moim zdaniem mam odstające uszy :D Jeśli o figurę chodzi to nie należe do chudzielców ani nie mam nadwagi. Wymiary nie są idealne w biuście 94, w pasie 64 w biodrach 94 a w tyłku... 102 :D jak można się domyślić mam spory, odstający tyłek. Nie jestem chodzącym ideałem, jak każda znajdę coś do marudzenia w wyglądzie ale już wydoroślałam z martwienia się tym i akceptuje siebie taką jaka jestem :)

Gość gość
Ja mam długie czarne włosy, do połowy pleców. nie jestem zbyt wysoka i powinnam zgubić parę kg. biust 85 D.

30-tka chyba masz źle dobrany biustonosz. Ja noszę 65E i to nie jest duży biust - moim zdaniem ;)