Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupieserce

Kocham chłopaka uzależnionego od zioła !

Polecane posty

Gość glupieserce

Siemka ! Mam 22 lata i bardzo poukładane życie. Nie jedna dziewczyna mi zazdrości takiego życia i .. mężczyzny. za miesiąc zamieszkamy razem, co chwile przynosi mi kwiatki, jest czuły, kocha , ubóstwia , szanuje, nie pije , nie pali , jest spokojny i robi to na co ja mam ochotę, ma dobrą pracę , jest chyba idealny ! Krótko opiszę siebie kocham życie, kocham szaleć , nie czuję się gotowa na stabilizację. od daawna znam takiego chłopaka Adriana. jest rok młodszy ode mnie , strasznie łobuzerski charakter 'co mnie strasznie pociąga' niczym sie nie przejmuje, wyjezdza zaz granice i nie ma stalej pracy, jest uzalezniony od marychy ale jest mi z nim bosko. robimy głupie rzeczy, przy nim serducho biję jak głupie . Jestem zauroczona. Całowaliśmy się jednak nic więcej mniędzy nami nie było choć myślę, że to kwestia czasu. co mam robić ? Każdy uwielbia mojego faceta, bo jest taki idealny ale mnie to nudzi . POMOCY !

Gość gość
Masz faceta, a całujesz sie z innym, czyli go zdradzasz. :o 🖐️

Gość glupieserce
Nie o zdradzie tu piszę lecz o swoim problemie i wyobraź sobiw , iż wiem, że go zdradzam. żadnej nowości mi tu nie napisałeś. ale nie o tym mowa !

Gość gość
twoim problemem jest to ze jestes k*******a

Gość glupieserce
a Twoim to , że jesteś mało inteligentny !

Gość glupieserce
Nikt wyrozumiały ani ktoś to miał podobny problem sie nie wypowie ?

Gość Elfka95
poprosty pomyśl z którym będzie ci dobrze i którego tak naprawde kochasz. nie wolno zdradzać drugiej osoby w związku. zdecyduj się którego kochasz tak naprawde.. jeśli kochasz tego drugiego to poprostu bądź z nim.

Gość glupieserce
chciałabym być z Adim ale wiem, że jak będę chciała zostawić mojego chłopaka będzie próbował popełnić samobójstwo. bo chciałam kiedyś go zostawić i tak właśnie było , jego rodzice i moi nie mogli na mnie patrzeć. mialam kłótnie w domu a przyszła teściowa wyzywała mnie od najgorszych !

Gość gość
mi tez possiez mojego k****a?

Gość Elfka95
pomyśl też o tym jaką krzywde i ból robisz drugiej osobie. jeśli mówisz że masz chłopaka i za miesiąc z nim zamieszkasz a z drugim się całujesz no to nie wiem co ty sobie wogóle myślisz... musisz zadać sobie pytanie z którym ci się lepiej żyje którego kochasz ! ja nie mam takiego problemu,też mam chłopaka ale nigdy bym go nie zdradziła bo to jest chore dla mnie.

Gość gość
:D jestes pustą ladacznicą, do tego bardzo infantylna. do stałego związku to ty sie z pewnością nie nadajesz.

Gość Elfka95
a którego bardziej kochasz ?

Gość glupieserce
Adriana

Gość Elfka95
a zastanowilas sie nad tym czy on ciebie ?

Gość gość
Zostaw tego miękkiego samobójcę, weź tego narkusa Adiegi i szalej. Tylko wiedz,że z narkusem przyszłości nie będziesz miała, ale będzie zabawnie, czadersko i tak jak lubisz, może jak się wyszalejesz to będziesz wiedziała już dokładnie kogo potrzebujesz do życia/. Masz 22 lata, czyli spoko wiek, na wszelkie idiotyzmy, moze do 28 okrzepniesz.