Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wioletta8523

Fajny sklep odzieżowy w okolicy Ząbki, Zielonka, Marki ??

Polecane posty

Gość Wioletta8523

Hej dziewczyny:) Znacie może jakieś ciekawe sklepy odzieżowe w okolicach Ząbek, Zielonki bądź w Markach? Szukam czegoś eleganckiego do pracy, ale na tyle luźnego by móc chodzić w tym na co dzień. No i za oknami wielkimi krokami idzie już wiosna, więc czas odświeżyć szafę :D

Gość gość
hej :) jestem z zielonki i czasem wpadam do sklepu lattore, maja tam mniej więcej to czego szukasz, sama mam z tamtąd żakiet i spodnie do pracy :) z tego co wiem to maja jeszcze sklep w ząbkach ale to już musisz sama sprawdzić bo ja nigdy tam nie byłam powodzenia :)

Gość Żanavanaż
cześć:) koleżanka wyżej mnie ubiegła ;) rzeczywiście ten sklep lattore jest bardzo fajny. Wpadam tam często, ponieważ na parterze jest sklep spożywczy. Najpierw zakupy do domu na dole, a potem łowy na górze :D Mam już dość sporo ubrań od nich i jestem bardzo zadowolona:) Ceny są przystępne, a już na pewno niższe niż w sieciówkach w centrach handlowych. good luck ;)

Gość KlaraPościk39
Dzięki za polecenie! Kupiłam tam sobie spodnie w komplecie z żakietem :) Ceny są przystępne i jest dość duży wybór :) Co prawda parking przed budynkiem jest dość mały, ale dałam jakoś radę :D !

Gość gość
Koleżanka zadała pytanie dawno temu, ale jeśli chodzi o sklep Lattore w Zielonce to też jak najbardziej polecam :) Spodnie mają na prawdę zajefajne ;)

Gość Monikas35
Tak tak tak, jeśli chodzi o spodnie to tylko Lattore :) Ostatnio dostałam nawet kartę stałej klientki :D

Gość MalinaAnia
podpisuję się obiema rękoma :D też do pracy śmigam w ich kompletach :)

Gość UlalaCzaplik
Ja za to mam 2 bluzeczki i też jestem zadowolona :) Lattorelove haha :D

Gość pSARAZq
Już nie mogę doczekać się świątecznych przecen, to się obkupię :D

Gość jasinina
Ja ubrania od jakiegoś czasu kupuję w internecie. Nie mam czasu na bieganie po galeriach handlowych. Najczęściej ubrania kupuję w sklepie http://nunu.pl/ są tu bardzo eleganckie ubrania, czyli w moim stylu

Gość jasinina
Ja od jakiegoś czasu kupuję ubrania w internecie. Nie mam czasu na bieganie po galeriach handlowych. Najczęściej kupuję w sklepie http://nunu.pl/ mają tu bardzo elegancki ubrania, czyli w moim stylu

Gość jasinina
przypadkowo 2 razy wysłałam :)

Gość gość
hej, nie znam sklepu w tej okolicy, ale możesz wejść na http://odkupuj.pl/ i sprawdzić czy w twojej okolicy ktoś nie sprzedaje ładnych ciuszków :)

Gość Agnieszka Szymańska
Znam markę Lattore z pozytywnej strony! Doskonała jakość, przesympatyczna obsługa, naprawdę proszę mi wierzyć dawno nie spotkałam się z tak miłą i profesjonalną obsługą. Zamawiałam internetowo na platformie DAWANDA, nie trafiłam z rozmiarem, więc musiałam wymienić. Polecam!

Gość gość
Pełen profesjonalizm. Wspaniała obsługa,błyskawiczna przesyłka.