Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda3

co jesc zeby przytyc

Polecane posty

Gość chuda3

ma ktos problem z niedowaga?

Gość BrzydkaOna
ja miałam. Przy 168cm wzrostu, ważyłam45kg. Masakra. Osiem lat opychałam sie wszystkim, na słodkie patrzyć nie moge. Ponoć na diecie mc donalda można szybko przytyc, nie próbowałam, na samą mysl mnie odrzuca. Teraz waze 60kg i znów chudne:( Ale ja wolę owoce niżeli , słodycze. Ja chyba musze być kościotrupem :(

Gość chuda3
Ja przy wzroscie 183 waze 56kg i bardzo zle sie z tym czuje.Pochlaniam ogromne ilosci jedzenia i nie przynosi to zadnych efektow :-(

Gość BrzydkaOna
sól zatrzymuje wodę w organiźmie, ale zle działa na serce. Jakiej jesteś płci?

Gość stara modelka bez związku
Niedawno z powodu alergii na jedzenie miałam ten problem ale 51kg przytyłam do 57kg w trzy miesiące jedząc na śniadanie: - suszone owoce - śliwki, rodzynki, morele, daktyle, figii - są bardzo kaloryczne - dziennie rano garść tych owoców zalane wcześniej wrzątkiem + kasza jaglana lub płatki owsiane na wodzie i to polane jogurtem domowej roboty wg dr n.med. Jadwigi Kempisty - wywiady z nią są na youtube. Ważne by suszone owoce były ze sklepu ze zdrową żywnością by były one bio czyli nie siarkowane ale suszone na słońcu. - wszelkie pestki - dyni, słonecznika przede wszystkim migdały - garść dziennie, - wszelkie orzechy włoskie, laskowe - również są kaloryczne - ale nie polecam nerkowców i arachidowych. - jedz słodkie owoce - jadłam po 3-4 pomarańcze dziennie, jabłka i inne

Gość chuda3
Jestem kobieta. Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad wizyta u dietetyka ale nie wiem czy to ma jakis wiekszy sens.

Gość BrzydkaOna
no to może tabletki hormonalne.

Gość gość
jesc kupe

Gość Pani Doktor Dietetyk
ja polecam codziennie szejka z kupy (jest bardzo kaloryczna) i sików (nie tych porannych są zbyt intensywnie pachnące), na deser polecam rzygi - są kaloryczne i zdrowe

Gość gość
ja przy 175 waze 45kg i brzydko mówiąc "wp*****lam wszystko w zasięgu wzroku" same frytki, mięsa makarony i nic :(

Gość gość
tłusto i słodko- na przemian nie,że zjem frytki albo makaron na obiad :) nic nadzwyczajnego. Po obiedzie jedziesz np z wafelkami czekoladowymi potem znowu np :kabanosy ...i znowu jakiś baton Tak sie odżywiaja ludzie z nadwagą !!