Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomóżcie!!! mój syn chyba oszalał!!!

Polecane posty

Gość gość

zaczął słuchać disco polo!!! on ma 17 lat! jak mu pomóc? przecież tak nie można żyć!!! ja go nie wychowałam na takiego, który słuchałby disco polo! to chyba ta jego dziewczyna ma taki zły wpływ na mojego synka:O

Gość gość
to pewnie szatan go opental

Gość gość
up

Gość gość
Jestes szalona ,mowie Ci!Zawsze tak bylo ,nananana (zapomnialam jak to dalej lecialo ;) )

Gość ksiądz Natanek
jeśli twój syn zaczyna słuchać disco polo, to wiedz że coś się dzieje !

Gość gość
ksieze tez tak mysle, dlatego wolam pomocy!!!

Gość słonecznie nadal
współczuje Ci bardzo. tego się właśnie boję, boję się mieć dzieci bo boję się , że będą miały kiepski gust a tego bym chyba nie zniosła pod swoim dachem żeby disco polo leciało. straszne...

Gość gość
Wygoń laskę i sama zajmij jej miejsce.

Gość gość
nie no wczesniej sluchal innej muzyki, linkin park, i jeszcze jakies tego typu zespoly. a teraz? tragic!!!!!!

Gość gość
Hahah a co zlego w disco polo ? Najmodniejsze np taki weekden akcet to jest muzyka a nie linkink park k.. smiecie

Gość gość
ale durne babsko teraz wszyscy słuchają disco polo wszyscy młodzi kumasz? ja mam 23 lata mój chłopak 28 , I większość naszych znajomych. Teraz na kazdej 18 jest disco i na wszystkich zabawach. Czasy wróciły nawet w radiu puszczają . Ale ale aleksandra gdzie ty żyjesz! On się może zakochał a to najlepsza muzyka dla zakochany. Teraz to już nie wstyd! ja uwiebiam ją ona tu jest też disco więc ogarnij się i spa daj stąd!

Gość gość
wszyscy sluchaja disco teraz wiec teraz ty chyba oszalalas ze o tym nic nie wiesz!

Gość gość
nie wszyscy. ja nie lubie i nigdy nie lubilam. przy innej muzyce tem mozna sie super bawic.

Gość gość
Weź go oddaj do adopcji. Masakra.

Gość gość
To ty chyba mamuska oszalałaś niech słucha metalu to zacznie cpac palic zobaczymy co wtedy powiesz - bedziesz potem spieważ miała matka syna syna jedynego chciała go wychować na pana wiekiego lalal Miała matka syna, syna jedynego Chciała go wychować na pana wielkiego REF: Niech żyje wolność, wolność i swoboda Niech żyje zabawa i dziewczyna młoda Jak go wychowała wypielęgnowała I do poprawczaka oddać go musiała REF: Niech żyje wolność ... Jak go zabierali muzyka mu grała Ludziska się śmiali dziewczyna płakała REF: Niech żyje wolność ... Oj wy ludzie ludzie, co wy tu robicie Zabieracie chłopca mi na całe życie REF: Niech żyje wolność ... Miała matka syna, syna jedynego Chciała go wychować na pana wielkiego REF: Niech żyje wolność ...

Gość gość
a powinien słuchac Mozarta :( , bardzo traumatyczna sytuacja

Gość gość
Och moja droga ,och bardzo współczuję .Bardzo .