Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka a facebook

czy to normalne, że koleżanka tak rozmawia na fb?

Polecane posty

nie było jej a ja obejrzałam bardzo ciekawy film, opisałam jej fabułę całego filmu, bardzo długo + dorzuciłam kilka interesujących screenów. Ona przyszła na fb widzę że odczytała witamy się ona nic, ja coś tam jak dzień minął to powiedziała i nic o filmie. No to ja przekopiowałam wiadomość i posłałam jeszcze raz a ona mi "już mówiłaś". No dobra że mówiłam ale ona nawet nie skomentowała tego krótkim "hahaha"? czy to normalne zachowanie czy tak znajomi robią? trochę byłam wkurzona bo się naprodukowałam w końcu

ps. dodam że ona tak często a nie że to jednorazowa rzecz

Gość gość
dziecko, skasuj konto na fejsie, po co się tak katujesz?

Gość BrzydkaOna
ma Cię w poważaniu i tyle, Nudzisz ją . Rozpisujesz się na temat, o który Cię nie pytała, piszesz gdy jej nie ma. Jesteś nachalna

tak? bo porozmawiać jak przyjdzie to porozmawia czasem nawet posiedzimy sobie długo, tylko jak coś opisuję gdy jej nie ma a ona przychodzi to ignoruje to....

Gość BrzydkaOna
ej, ok. ale coś innego rozmawiać żywe oczy, czy online. A co innego, gdy zastajesz monolog.. Jak dla mnie chodzi się na fejsa by poczytac jakies neewsy, a nie wynurzenia znajomych

Gość gość
ja robie tak samo jak ona kiedy kolega zarzuca mnie nudnymi fotkami, historiami i innymi cudami. nie odpowiadam albo napisze cos w stylu: "aha". może też jesteś taką nudziarą?

jeju, nie wiem, hahah

Gość gość
nie było jej a ja obejrzałam bardzo ciekawy film, opisałam jej fabułę całego filmu, bardzo długo + dorzuciłam kilka interesujących screenów. ej czy ty nie przesadzasz?? ja takich rzeczy nie robie. jak juz naet obejrze jakis mega cud, to wspomne o tym komuś i tyle, nioe ma mowy żebym zanudzala jesli mnie ktoś nie pyta o tresc co tam się dzialao! i jeszcze screeny?? to jakies prowo chyba

z tym filmem to raz ale raz np. wykopałam z internetu ciekawe ciekawostki o aktorze które obie lubimy i jej napisałam, że rzucił szkołę w wieku 14 lat że pracował jako chłopak do towarzystwa i takie inne no i myślałam że ona go lubi i skomentuje i też nie skomentowała... :D

Gość gość
Pewnie nawet nie przeczytala tego, mi by sie nie chcialo c***j mnie obchodzi jakie kto filmy oglada

Gość BrzydkaOna
a mi kumpel ostatnio napisał ze ma tką srakę ze masakra:] Prawda że uroczy:]