Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

arymia, tachykardia a poród sn

Polecane posty

Gość gość

Mam arytmie, tachykardie mdleje przy większm wysiłku a kardiolog każe rodzic sn. Co będzie jak zemdleje w czasie porodu? Miałam ekg wydolnościowe po 3 min tętno max. A w opisie ze tolerancja na wisiłek dobra. I chyba dlatego nie chce dać wskazania do cc. Boję się cc ale problemów z serduchem bardziej. Czy któraś rodziła z takimi problemami.

Gość gość
Ja Ci nie pomogę ale opisz proszę jak to dokladnie u Ciebie wygląda ? jestem z 6 miesiacu często mam zawroty głowy i uczucie slabniecia 2 razy omdlenie (nie straciłam świadomości) i dziwne kolatanie serca ...

Gość gość
Ja mam arytmie . Dwa razy rodziłam normalnie i powiem Ci szczerze że od ostatniego porodu nie miałam ani jednego napadu . W brew pozorom raz odleciałam ale szybko mi pomogli dzieciaki jeden miał 9/10 a druga 10/10 pkt. Co do cesarki powiedzieli mi że po może być jeszcze gorzej I BAŁAM SIĘ BO TO OPERACJA . Można spokojnie rodzić sn przy tej chorobie:)

Gość gość
Podbijam bo mam podobny problem

Gość gość
ja to samo, w przyszlym tyg bede miala wywolywany porod, mam tachykardie zatokowa.. nie mieszkam w pl i tu jakos sobie z tego za wiele nie robia

Gość gość
Ja mam arytmie i problemy z pulsem. Rodzilam sn (nie mieszkam w pl), arytmia moze nie dokuczyla ale puls b.wysoki. Teraz dopiero tak na serio biora sie za to..:/

Gość gość
nie przesadzaj, ja całe życie mam puls ponad 100 i wcale mi to w niczym nie przeszkadza, a dzieci rodziłam w 5 minut

Gość gość
Trachykardie miałam cała ciaze do 170 puls na hollterze. Zaczęłam rodzic sn i radziłabym gdyby nie inne okoliczności. To nie jest przeciwskazanie.

Gość gość
zawsze można się dodatkowo skonsultować z innym kardiologiem, jeżeli też tak stwierdzi, to pewnie nie ma czego się obawiać, ja korzystam z usług dobrego, doświadczonego kardiologa http://kardiologszczecin.com.pl/