Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła mama na mnie ja lat 18

Mama jest zła, ma rację?

Polecane posty

Jest na mnie obrażona z dwóch powodów, raz wczoraj słuchałam muzyki z nałożonymi słuchawkami na uszy podobno długo mnie wołała z pokoju a ja nie słyszałam aż się poddała i jest wkurzona, ja często słucham muzyki głośno ale z reguły za którymś razem wołania głośnego już słyszę zdejmuję słuchawki i idę, wczoraj to wyjątek, dwa dziś wróciła z pracy zmęczona, nie zaproponowałam jej że zrobię jej herbatę i ciągle coś truje pod nosem gada, uszy więdną, ona ma rację czy ja że nie ma powodu do takiej złości?

Gość gość
twoja mama to bura suka

tzn. dodam że od czasu do czasu zdarza mi się tak nie słyszeć że mama musi przyjść do pokoju mi powiedzieć prosto, ale to raz na kilka tygodni tak

Gość gość
Kiedyś w przyszłości będziesz miała pretensję do matki, że nie zabraniała ci słuchać muzyki przez słuchawki. Będzie to wtedy, gdy popsuje się ci słuch. Wierz mi, wiem co mówię. Nie wierzyłam, że głośne słuchanie przez słuchawki niszczy słuch

Gość Gajga
zeszłaby a ty nawet byś nie wiedziała:D

ale ja nie używam tych wkładanych do uszu tylko takie nakładane na głowę podobno te są zdrowsze

Gość gość
Mam ma rację bo to jest uciazliwe. Cały czas tzreba po Ciebie chodzić. Albo głosno wołać. Piszesz że tak czesto słuchasz, a więc jest to reguła, że nie ma u Ciebie rekacji od razu. Pewno Ty jak wołasz mamę, to jest na Twoje zawołanie, wiec trudno Ci sobie wyobrazić co czuje mama. A zrobiłas jej kiedys herbatę jak wróciła z pracy? Doceniasz to co dla cIebie robi? Czy siedzisz ze słuchawkami na uszach całymi dniami, nie mozna sie Ciebie dowołac i doprosic?

ja nigdy mamy nie wołam bo ona nigdy do mnie nie przychodzi zawsze sama do niej idę, ale prawdą jest że nigdy nie zrobiłam jej herbaty jak przyszła z pracy! ale czasem mnie prosi to jak poprosi to robię

Gość gość
identycznie mam z 15letnią siostrą, podłączona do tych słuchawek cały dzień.0 kontaktu, trzeba się drzeć albo ją szturchać, to denerwujące.

Gość gość
pewnie ma menopauzę

Gość gruszka pietruszka
Myślę, że jak mama przychodzi zmęczona z pracy to wypada zaproponować herbatę a nawet coś do zjedzenia ;) Co do muzyki... może po prostu lepiej poinformować "zakładam słuchawki jak coś chcesz to proszę podejdź bo boję się, że nie usłyszę?" :) I nie słuchaj tak muzyki pół dnia a np godzinę :) A poza tym ciszej lub w miarę rozsądną głośność na głośnikach ;)