Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona19865

po ciazy mieszkania u tesciow

Polecane posty

Gość zaniepokojona19865

Za 2 tygidnie mam termin rozwiazania co jest rownoznaczne z przeprowadzka do domu rodzinnego meza, co mnie bardzo niepokoi w domu tym mieszkaja tesciowie siostra z mezem druga siostra z rocznym dzieckiem i babcia my dostamiemy dwa pokoje ale i tak jestem pelna obaw siostra meza jest strasznie natarczywa obawiam soe ze bd caly czas siedziec mi w pokoju do tego tesciowa bierze sb specjalnie urlop na dwa tygodnie po moim porodzie nie wiem po co skoro maz bedzie na tacoerzynskim postanowilam powiedzie o tym mezowi na co on ze ja mam woeczny problem mama chce pomoc a ja sie czepiam. Zawsze gdy mam jakies aluzje co do zachowajoa rodziny mojego meza i soe z nim tym podziele jest straszna klotnia krzyki przeklinanie itp. Nie wiem czy ja tak duzo wymagam chce po prostu stworzyc rodzine normalna razem z moim mezem i synkiem nie chce zeby soe ktos wpieprzal do mojej rpdziny czy to tak duzo. Dodam ze przeprowadzamy sie poniewaz rozpoczynamy budowe domu niedaleko tego miejsca zalezy nam na czasie a przy tym rozwoazaniu mozemy wybudowac sie najszybciej. Pozdrawiam

Gość gość
a teraz gdzie mieszkacie?