Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

przeczytałam już sporo tego typu forów, ale mimo to postanowiłam opisać własną sytuację.... i zobaczyć jakie będą komentarze oraz porady... Mam 22 lata...z moim facetem jestem od 7 lat.. od roku jesteśmy zaręczeni. wspieramy się zawsze i w każdej sytuacji. przezylismy juz ze sobą bardzo wiele m. in śmierc jego taty. byliśmy razem mimo mojego wyjazdu do pracy na pół roku za granice gdzie nie widzielismy sie w trakcie tych 6 miesiecy ani razu. Po pobycie za granicą zaczełam studia zaoczne oraz pracę. zaczynałam jako recepcjonistka w hotelu a 4 miesiące temu awansowałam na "młodszego asystenta zarządu" :D wszystko uładało sie świetnie....moje studia.. jego praca,moja praca... poźniej oświadczyny... w miedzy czasie mój brat również oznajmił sie się żeni.. wszyscy szczesliwi ze wszystko układa sie bardzo dobrze.. cała moja rodzina bardzo lubi o ile nawet już nie kocha mojego narzeczonego.. moj tata po tym jak jego przyszły zięczapytał o moją rękę stwierdził "od dzisiaj mam już 2 synów".. tydzien temu dowiedziałam się o ciązy... moj Łukasz sie bardzo ucieszył.. dba o mnie,kupuje witaminy i wybiera wózek w internecie.. jego mama juz sie dowiedziała.. ucieszyła sie bardzo.. ale ja boje powiedzieć sie moim rodzicom.. ponieważ sąbardzo zdenerwowami slubem mojego brata który będzie w sierpniu.. jak powiedzieć i o ciązy?

Gość gość
A czemu tak się denerwują tym ślubem?

Gość rudowlosa
im szybciej im powiesz, tym krócej Ty się będziesz męczyć. a stres w Twoim przypadku to chyba kiepski pomysł, nie?

Gość gość
normlanie,najlepiej na swieta zrob im prezent i wsadz w koperte zdjecie usg