Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu a test??

Polecane posty

Gość gość

witam mam problem powinnam wczoraj dostac okres dzis tez jego brak zrobilam test dzis z samego rana i negatywny pomozcie!!!......kiedy teraz moge zrobic test...w tym cyklu kochalam sie z chlopakiem w dzien plodny bez zabezpieczenia

Gość gość
niech ktos mi cos podpowie co mam zrobic bardzo sie martwie ostatnio bolal mnie brzuch bol niesamowity z lewej strony jajnik

Gość ania2691
Może ci się spóźniać niekoniecznie przez ciąże, poczekaj parę dni- jeśli nadal nie dostaniesz, powtórz test ;)

Gość gość
mi się ostatnio spóźnił tydzień, niby zabezpieczamy się gumką niby nie pękła... ale test negatywny, po za tym jak masz wykonywać kolejne testy to wydaj jutro na bete.

Gość gość
test mógł wyjść negatywny ponieważ jest jeszcze za mały poziom stężenia hcg,powtórzyłabym test za kilka dni dla pewności

Gość gość
poczekaj 5 dni dopiero zrob test wg mnie to nie ciaza to hormony

hej ja też mam pytanie ostatni okres miałam 27 lutego współżyłam wtedy z drugiego dnia na trzeci podczas okresu czy jest możliwośc żebym zaszła w ciąże? robiłam test i wyszedl negatywny boje się że mogę być w ciąży dodam że cykl mój ostatnio jest 30 dniowy niby miałm objawy miesiączki ale już nie mam ich co o tym sądzicie