Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blond czy brąz?

Polecane posty

Gość gość

hej dziewczyny , otóż nie wiem na co się zdecydować, otóż mam dość ciemną karnacje , ale jasne oczy , jaki kolor bardziej by mi pasował ciemny czy jasny ? Chodzi mi tu o blond taki, hm słomiany , albo brąz łamany ciemnym blondem, co byscie wybraly ?

Gość gość
naturalny

Gość gość
tylko naturalny.

Gość gość
u kobiet najpiekniejsze sa bujne, naturalne blond włosy. ale farbowane już nie. natomiast brązowe są najnudniejsze, nijakie. ale lepiej mieć nijakie, niz sztucznie wygladający blond, lub czarny.

Gość gość
oczywiście czarne włosy też mogą być przepiękne, takie z niebieskim połyskiem. ale tylko naturalne, a w polsce ciężko takie trafić.

Gość gość
jj wlosomaniaczka i wlosy rozjasniam tylko naturalnymi sposobami, jak i przyciemniam , mam zdrowe wlosy , dlugie i geste , tyle ze to nudny braz, ktory mozna jeszcze podrasowac w jedna lub druga strone, co zrobic? Mam ciemna karnacje, ze wzgl na korzenie, ciemna obramowke oka , ale samo oko mam jasne a wlosy braz nudny jak cholera

Gość gość
Brąz, tylko brąz, ale nie nudny, są mega ciekawe brązy! A jak sobie walniesz bląd do ciemnej karnacji będziesz wyglądała tanio i śmiesznie.

Gość gość
*blond, przepraszam, nie wiem, co we mnie wstąpiło:)

Gość gość
No to zalezy,ja np wygladam w blond niestety strasznie tandetnie i sztucznie,mam czarne oczy,ciemne brwi i czarna oprawe oczu.Ale w czarnych czy moich naturalnych,brazowych bardzo mi ladnie:)Wazne,zeby wgladalo naturalnie,dlatego teraz juz przestalam farbowac ,wole swoj kolor .

Gość gość
zdarzają sie ładne brązy, ale rzadko i nie przezwyciężą blondu czy czerni. brąz zawsze będzie pomiedzy czernia i blondem takim nieudanym, nudniejszym bratem.

Gość gość
spk nic sie nie stalo :) no dzia za pomoc laski, tylko ja nadal jj rozdarta miedzy jednym a drugim:P

Gość gość
Farbowane blondy są albo białe albo rudawe, obydwa warianty są okropne, nie wiem, co autorka jednego z wcześniejszych postów miała na myśli...Już nie wspomnę o rozjaśnianiu włosów, będziesz miała piękne sianko i połowa Ci wypadnie (wiem, co mówię, sama to przeżywałam). x Brązy są fantastyczne, mogą być czekoladowe, karmelowe, miodiwe, ze złotymi refleksami, rudawe, jest pełna gama. Nie rozumiem, jak blond czy czerń może się do nich umywać. x Tylko naturalny blond jest piękny, a Ty niestety nie osiągniesz takiegoi efektu w salonie fryzjerskim. Mówię Ci dobrze, dobierz sobie idealny do swojej karnacji brąz i nie słuchaj tych zgorzkniałych farbowanych blondyn, które Ci wmówią, że wyglądają lepiej niż fajna brunetka. Pozdrawiam gorąco autorkę:)

Gość gość
Ja kupuję farbę fryzjerską milk_shake(koszt to 32zł, z fakturą 24) i jestem zadowolona tam jest na palecie tylko chyba sześć odmian brązu,ale są bardzo ładne kolorki ja akurat mam nr 5.14 BACIO. Kolor wychodzi identyczny jak na palecie.To jest bardziej pod zimny brąz,bo niezależnie jaką farbą farbowałam włosy były rude. Jak kto woli.