Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miesiączka po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Witam! Tydzień temu (3/03/14) dostałam okres, który trwa do dziś (12/03/14). Jestem 3 miesiące po cesarskim cięciu, pierwszy okres po porodzie (nie chodzi mi o oczyszczanie poporodowe) miałam 26.02 był on bardzo skąpy i trwał może 4-5dni, następnie z tygodniowym opóźnieniem dostałam obecny, który trwa już 10 dni i nie wiem czy to normalne po porodzie czy mam się martwić, iść do lekarza... Dodam, że jest on bardzo obfity, w pierwsze 3-4 dni były okropne, co chwile musiałam się przebierać, teraz już jest mniej, ale mam go już dość:P Doradźcie coś czy iść do lekarza czy jeszcze poczekać... dzięki wielkie za pomoc!:)

Gość gość
Po pierwsze ten "okres" z 26 lutego t mogly byc okolice owulacji, czasem wtedy wystepuje kilkudniowe plamienie a nawet krwawienie, jednak bez skrzepow - stad po tym czasie miesiaczka wlasciwa i tutaj: Po drugie - wybierz sie do lekarza, 10 dni obfitego krwawienia to niepokojaca sytuacja. Bez paniki ale jutro powinien Cie gin przyjac bez kolejki a jesli tak sie nie stanie to jedz po prostu na izbe przyjec jakiegokolwiek szpitala. Tak dlugie obfite krwawienie moze swiadczyc o nieprawidlowosciach zwiazanych z blizna czy zlym oczyszczeniem macicy, ale moze tez byc taka reakcja organizmu ktory uczy sie dzialac na nowo, w kazdym razie grozi Ci anemia i chocby dlatego lekarz powinien Cie skontrolowac.