Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja siostra kradnie mi bielizne

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny poradźcie co mam zrobić. Moja siostra jest straszna fleją, nawet nie chce jej sie prać swoich ubrań i jak juz chodzi 2 dni w tych samych majtkach to kradnie moje, bo nie ma co na tyłek założyć. Ciągle kradnie mi z szafki moje majtki staniki i skarpety. Mało tego nawet ich nie wypierze. Dzisiaj myślałam, że ją zabiję zobaczyłam moje nowe, drogie majtki z Triumpha rzucone za jej łózko całe poplamione od okresu. Nic nie pomaga, ja już się na nią dre,wyzywam, wyśmiewam. A ona i tak mi kradnie bieliznę. Ja się pózniej brzydzę tego zakładać i ciagle musze kupowac nowe majtki....

Gość gość
zamykaj na klucz swoje rzeczy .......... obrzydliwe babsko z tej siostry

Gość gość
Nie ma mozliwości zamykania na klucz bo mamy razem pokój. Ja teraz robie mgr i pracuje i chce odlozyc jak najwiecej kasy (za 2 lata dostaje z narzeczonym mieszkanie od jego rodziców i zbieram pieniadze na remont, meble itp) o siostra skonczyla technikum i juz siedzi 2 lata w domu bez pracy i bez niczego. Wszystko mi kradnie, ubrania, kosmetyki... ja juz mam tego dosyc naprawde.

Gość kup jej
może u rodziców w pokoju kup jakąś komodę zamykaną na kluczyk którą potem zabierzesz ze sobą, .... no chyba że siostra jest zdolna nawet że wyważy zamek ... rodzice nie mówią nic na to ,że ona tak robi ?

Zbierasz pieniądze na remont mieszkania które dostaniesz ? Dadzą wam to mieszkanie w jakiś slumsach z wielkiej płyty albo śmierdzącej szczynami kotów kamienicy czy co ? Chociaż jeśli uważasz gacie z Triumpha za drogie i ekskluzywne :classic_cool: to całkiem możliwa wersja .

Gość gość
To kup sobie jakąś szafkę z zamkiem i tam wkładaj to czego nie chcesz żeby Ci małpa ruszała. Swoją drogą podłą masz siostrę, tak się nie robi.

Gość gość
Poplamione od okresu?to co ona podpasek nie zmieniała?

Gość gość
Mieszkanie jest po babci mojego narzeczonego w ładnym nowym bloku ale jak to u babci... wszystko stare, meble itp. Bedziemy musieli położyć tam kafelki, podłogi, odmalować, wymienić meble i wszystko. Ja studiuje dziennie więc moge pracowac tylko na 1/2 etatu. Niedługo czeka mnie slub, wiec w takiej sytuacji każdy grosz się dla mnie liczy. Mama teraz opiekuje sie dzieckiem w Anglii i przyjezdza co 2 miesiace a do taty glupio mi iść i powiedziec, ze siostra kradnie mi gacie.

Gość gość
kupiłam sobie nawet taki sejf mały na klucz, zeby tak biżuterie chować to wyobraźcie sobie, że nie wiem jak ona to zrobiła ale wyjęła z niego moje ulubione kolczyki od narzeczonego z okazji 3 lat bycia razem i znalazłam je u niej w kosmetyczne zmiażdżone.....

No tak plebs się podnieca mieszkaniem po babci . "W nowym ładnym bloku" gdzie trzeba zrobić totalny rozp**d ,żeby mieszkać jako tako :D Szkoda ,że nie napisałaś ,że to apartament po babci - tym określeniem niziny społeczne określają klitkę 60 m2 w blokowisku :classic_cool:

Gość gość
Wiesz co zrób? Żuć w nią tymi brudnymi gaciami w ryj! Albo jak będzie spała to ją nimi obłóż to może się nauczy porządku jak poczuje smród noszonych przez nią gaci.

Gość gość
Rozbij jej jajka w szufladzie z bielizną,albo jej tam nasraj haha

Gość gość
mroczny rycerzu daj se siana. Nie wszyscy mieszkają w zamku, dla większości ludzi mieszkanie to kredyt do emerytury

Gość gość
Mroczny Rycerzu, jesteś po prostu bezczelny. Wyzywasz mnie od plebsu, bo w wieku 23 lat chce mieszkać w bloku, w mieszkaniu po babci? Jak niby Twoim zdaniem mam w tym wieku zarobić na wille z basenem w dodatku studiując? Mi z zupełności mieszkanie w bloku wystarczy na początek. Po studiach otworze swój gabinet więc mam nadzieję, że dorobię się na wybudowanie domku. Nie każdy dostaje wszystko ot tak, niektórzy muszą najpierw się wykształcić a później zarobić na siebie i na budowę swojego domu.

Gość gość
Nie przejmuj się mrocznym rycerzem. Z rycerza to on ma tylko jedno - zakuty łeb. Wszędzie na każdym topiku dogryza i obraża. Widocznie ma dużo kompleksów i to jego jedyny pomysł na dowartościowanie się. Takie osoby c/e/c/h/u/j/e jedno - mały fiutek.

Gość gość
Nie przejmuję się, tylko denerwują mnie takie osoby, które oceniają innych po pieniądzach. Ja jestem z siebie dumna robię stomatologię. Po licencjacie pracuje jako asystentka, po mgr otworze prywatny gabinet. Nie raz ubierałam się w lumpie, żeby mieć kase na studia i odłożyć pieniądzę. Wiem, że ciężka praca mi się zwróci z nawiązką. Nie każdy ma "bogatych starych" od których wszystko dostaje.

Gość gość
To siostra może Ci zazdrości że sobie radzisz, jak jej w życiu idzie? Czy dobrze, tylko ma głupią fanaberię, czy tak samo jak z majtkami :O

Gość gość
Rozciągam właśnie POślady i delikatnie przybliżam je wam do monitora. To dla was.Ścierki. Pijcie z tego źródła rozkoszy.....wiem,że bardzo chcecie tego dostąpić....pijcie.:classic_cool:

Gość gość
O mroczny się zemścił na pomarańczowo za zakuty łeb chyba :O aleś ty nędzny wiesz o tym? Lekceważmy go to sobie pójdzie, on jest biedny w sumie.