Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znaczenie snu, pomocy!

Polecane posty

Gość gość

Cześć, drogie Kafeterianki. Dwa dni temu miałam dziwny sen. Śniło mi się, że mój narzeczony uprawia seks u mnie na strychu z Jolą z "13. Posterunku". Nie bardzo wiem, jak interpretować ten sen. Pomożecie?

Gość gość
ja bym na Twoim miejscu porozmawiała z nim poważnie, takie sny nie biorą się znikąd, czy dawał Ci ostatnio do zrozumienia, że ona mu się podoba albo, że ma takie fantazje??? jeśli nie to podejrzewałabym na Twoim miejscu, że Cię zdradza, w sumie jeśli nie rozwieje Twoich wątpliwości mogłabyś z nim zerwać, zdrada w śnie też się liczy, w końcu z pewnego filozoficznego punktu widzenia nie ma większej różnicy między 'światem rzeczywistym' a 'światem snów' bo tak naprawdę nie wiemy co się dzieje naprawdę, mam nadzieję, że pomogłam, pozdrawiam

Gość gość
Tak, zgadzam się z powyższym, następnym razem jak Ci się to przyśni, idź na strych i szukaj śladów. Możesz też poszperać w rzeczach męża, on może znać tę Jolę, ona już nie jest taka sławna więc pewnie nie tak trudno do niej dotrzeć. ___ Polecam też zająć się czymś pożytecznym, bo ewidentnie nie masz co robić.

Gość gość
to proste: chciałabyś zobaczyć go w akcji z Jolą.

Gość gość
Jestes zazdrosna i dopadaja cie czarne mysli ?

Gość Pershing na baby
Cześć, droga Śniąca! Znaczenie Twojego snu nie pozostawia wątpliwości: masz nieodpartą potrzebę pójścia w ślady Joli. Wówczas Twój Czarek będzie miał istotne powody, żeby się Tobą zainteresować na poważnie. Myślę, że ustalenie rozsądnych stawek za godzinę wydatnie przybliży Cię do oczekiwanego finału. Pozdrawiam serdecznie!

Gość Ależ Milordzie
to jest właśnie dla mnie zagadka ? dlaczego obszczy-mur ,co tu dużo mówić niezbyt rozgarnięty ,może mieć wpływ na coś więcej niźli na ten mur co sobie obsikuje ? :classic_cool: