Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupilam tampony sredniej wielkosci

Polecane posty

Gość gość

i tak napecznial,ze ciagnelam za sznureczek i nie chcial wyjsc...meczylam sie z tym chyba 15 minut :O Mam chyba za waska cipke ...

Gość gość
On mógł raczej nie napęcznieć dobrze. :) Jak jest suchy to ciężko wychodzi.

Gość gość
nie wiem czy ty jestes tak glupia czy tylko udajesz? tampony nie sa dopasowane do wielkosci tzipki tylko rozmiar zalezy od chlonnosci np super maja najwieksza chlonnosc a mini najmniejsza w zwiazku z czym na poczatku miesiaczki kiedy cieknie najmocniej zaklada sie tampony z wieksza absorbcja a wraz z zmiana natezenia krwawienia zmiejsza sie odpowiednio do rozmiaru norma,midi czy mini a jak tampon jest juz bardzo nasiakniety to sam niemalze wypada wiec na bank prowo

Gość gość
Chyba,że wsadziła razem ze sznurkiem i paluchami wyciągała hahaha.. na bank się założe,że to jakaś niedoświadczona małolata co pierwszy raz użyła tampona ..

Gość gość
albo w doope se wsadzila :/

Gość gość
haha duże prawdopodobieństwo,że w du/pe hahaha.. dziury jej się pomyliły ;) Autorko od serca polecam abyś następnym razem patrzała gdzie dokładniej wkładasz tampona.. to nie jest łatwe pomylić du/pe z ci/pą haha .

Gość gość
a moze ona go nisila przez cala miesiaczke i z niego sie skrzep taki zrobil?

Gość gość
gość nie wiem czy ty jestes tak glupia czy tylko udajesz? tampony nie sa dopasowane do wielkosci tzipki tylko rozmiar zalezy od chlonnosci np super maja najwieksza chlonnosc a mini najmniejsza w zwiazku z czym na poczatku miesiaczki kiedy cieknie najmocniej zaklada sie tampony z wieksza absorbcja a wraz z zmiana natezenia krwawienia zmiejsza sie odpowiednio do rozmiaru norma,midi czy mini a jak tampon jest juz bardzo nasiakniety to sam niemalze wypada wiec na bank prowo x To ty chyba masz wiadro a nie cipke,skoro nasiakniety tampon ci sam wypada :D Taa jakbym wsadzila sobie tampon super,to chybaby mnie rozerwalo :O

Gość gość
gość Chyba,że wsadziła razem ze sznurkiem i paluchami wyciągała hahaha.. na bank się założe,że to jakaś niedoświadczona małolata co pierwszy raz użyła tampona x Przeciez mowilam,ze ciagnelam za sznurek,czytaj ze zrozumieniem.

Gość gość
gość haha duże prawdopodobieństwo,że w du/pe hahaha.. dziury jej się pomyliły oczko.gif Autorko od serca polecam abyś następnym razem patrzała gdzie dokładniej wkładasz tampona.. to nie jest łatwe pomylić du/pe z ci/pą haha . x W d**e to ci chyba codziennie twoj maz daje,i o***t masz pewnie tak samo rozjechany jak autorka wpisu wyzej cipke haha :D

Gość gość
Przykro mi,że cię rozczaruję,ale nie mam męża ani partnera więc nie mam komu dać. Widocznie ty to robisz skoro masz takie pomysły. Gratuluje ;)

Gość gość
No chyba,że zazdrość się u ciebie pojawiła,że ciebie nie ma kto w du/pe ru/chać ;)

Gość gość
"Przeciez mowilam,ze ciagnelam za sznurek,czytaj ze zrozumieniem." Umiem czytać ze zrozumieniem,ale to było w żarcie idi/ot/ko, bo to brzmi jak prowo.. Jak można wyciągać tampona 15 minut? to chyba rekord guinessa. Może wystarczy,że pociągniesz mocniej! Trzymanie za sznurek nic nie pomoże ;)

Gość gość
gość No chyba,że zazdrość się u ciebie pojawiła,że ciebie nie ma kto w du/pe ru/chać oczko.gif x Uwierz mi,ma,ale jak maja mi potem zwieracze puszczac i bobki wypadac,to sobie odpuszcze :D