Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu wam się nie chce golić

Kobiety czemu zimą rzadko golicie pachy?

Polecane posty

Nawet młodym Polkom zdarza się tam futro. :O pechowiec.gif

Gość gość
Głupie pytanie, żeby było cieplej :/

Jakoś my faceci golimy się regularnie cały rok...

Gość gość
Bo wy jesteście gruboskórni. A nogi też golisz?

Gość gość
żebyś się głupio pytał.

Gość gość
Najważniejsza jest ogolona pizza

Gość gość
bo my "pachy", nogi i bikini... a wam się nawet brody czasami nie chce.

Gość gość
Ja nie golę nic i co Ci kolego po tym. Mojemu facetowi się one podobają, a Tobie nie muszą. Ty małolacie na pewno ich nigdy nie zobaczysz.

Gość grzegorz a
A ja jak moja kobieta przychodzi po siłowni i jest spocona to lubię wylizać jej nieogolone pod pachami spocone mokre owłosienie.

Gość gość
Muszę spróbować :) Lubię taki zarost pod pachami :)

Gość gośc321
idzie wiosna i już nie grozi nikomu spotkani pani z bobrownikami wczoraj właśnie mówiłam o tym mężowi,że mu krocze zarasta-skandal wam panowie też nie zawsze jest po drodze z golarką.

Gość gość
Jeśli ktoś myśli, że wygolony facet to coś ... to sama już nie wiem do czego to doszło.

Gość gośc321
wygolony jest estetyczniejszy ja lubię ogolonego.

Gość gość
A co cię obchodzi, co mamy pod pachami. Przecież nawet cię nie znamy. Sądzisz, że interesuje nas twoje zdanie na temat naszego owłosienia. Przecież jesteś nikim, nie istniejesz w naszej świadomości. Spadaj gnojku.

Gość gość
Brawo ! Tak to właśnie wygląda. Ja mam włosów tyle by obdzielić ... a mój facet się tylko na nie ślini :) Uwielbia je i co mam począć. Tacy co nie wiedzą, jak się zabrać do kobiety zawsze coś im nie pasuje. Małolaci po prostu :)

Gość gość
heh, pod pachami to się akurat golę bez względu na porę roku, człowiek się wtedy tak nie poci. ale nogi zimą odpuszczam regularnie, bo po co mam je szarpać golarką dzień w dzień, fundując sobie rany? i tak chodzę w grubych rajstopach albo legginsach, nie widać tego, a przed miłym wieczorem z facetem wiadomo, że się elegancko ogarniam. g***ażeria chowana na p****lach ma już naprawdę nasrane we łbach. moja matka niczego nie goliła, a jakoś miała i faceta i seks i nawet dwoje dzieci urodziła :P

Gość tadeusz w
Kobiety są po to aby podobać się mężczyznom i im służyć. Mają wyglądać nienagannie, no chyba że facetowi podoba się owłosiona, to wtedy mogą być owłosione, ale w żadnym innym przypadku muszą się golić. Taka jest ich rola w społeczeństwie. Gdyby nie faceci to byście mieszkały po krzakach i lasach jak prymitywne stworzenia, bo to mężczyźni budują domy i wszystko inne.

Gość gość
Nie umiesz czytać Tadek? Nie interesuje nas twoje zdanie. To forum dla kobiet. Spadaj na forum o śrubkach.

Gość gość
Forum dla kobiet tylko że piszą na nim prawie sami faceci :P

Gość gość
Chyba ty

Gość tadeusz w
Prawda w oczy kole, no trudno. Powinniście jednak dbać o siebie a nie hodować krzaki pod pachami. Znam takie kobiety. Za młodu siedziały godzinami w łazience i się pucowały żeby tylko się przypodobać facetowi i go zdobyć. A po ślubie już im nie zależało i zarastały całkowicie. I tak jest niestety często.

Gość gość
No faceci, to za dużo powiedziane, bywalec. Nawet byś się nie przyznawał, że takimi pierdami się zajmujesz.

Gość gość
Tadzio dowalił :) A jak facet nie zbuduje domu to co ? Muzułmanki, te też muszą chodzić z zakrytymi głowami i ciałem by ich nikt nie widział, takie tam zasady. Teraz się patrzy na kobiety, które mają trochę włosków z pogardą i nie wiem dlaczego. Oczywiście lato itd. owszem, ale żeby być niewolnikiem brzytwy ?

Gość faceci ktorzy lubia
owlosione kobiety to dziadygi po 55tce

Gość gość
Nie koniecznie ! Ja mam 29 lat i też chciałbym mieć kobietę z włosami tu ówdzie :) Czy to coś karalnego ? Taki mam pogląd, że te bardzo gładkie nie koniecznie są najpiękniejsze.