Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy plamienia przed miesiaczka liczycie jako 1 dc??

Polecane posty

Gość gość

czy do trwajacego i jak pojawi sie zywa czerwona krew to dopiero zaliczacie do nowego czy jak??

Gość gość
absolutnie nie, jako pierwszy dzien cyklu liczy sie pierwszy dzień normalnego krwawienia- każdy ginekolog ci to powie

Gość gość
mam ten sam problem dostałam pi ciąży dopiero 2 miesiączki i każda zaczynała się w ten spisób dwa-trzy dni plamienia heden dzień przerwy u miesiączka po miesiączce też mam plamienie dwa trzy dni. I nie wiem jak na to patrzeć.

Gość gość
tak, jak wyżej napisane

Gość gość
to człowiek uczy się całe życie, zawsze pierwszego dnia mam plamienie i boli brzuch za ok. 12h godzin dopiero krew, czasami przypada to następnego dnia. Tak czy siak zazwyczaj co 4 tygodnie, co do dnia.

Gość gość
Ja mam pierwszego dnia plamienia (z reguły pojawia się to po południu i tylko na papierze jak się wycieram). Lekarz powiedział, ze mam to liczyć jako 1dc, dlatego, że wszystko już się złuszcza i to już jest okres.

Gość Druga Fasolinka
Ja pytalam sie ginekologa i powiedziala ze tak, juz te dni w ktorych zaczyna sie plamienie to pierwszy dzien okresu

Gość gość
Mnie gin powiedział, że ma być świeża, obfita krew i wtedy jest 1 dzień. Co lekarz to inne zdanie :o