Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niech mi jakies facet pomoze z autem..

Polecane posty

Gość gość

Glupia sytacja, zaraz bedziecie mowic - kobieta sie nie zna, dopusicc kobiete do auta itp... Eh. A wiec sprawa wyglada tak, w mercedesie 124 tata poprosil mnie byl podladowala akumulator. To to zrobilam, zamykajac maske, niechacy zatrzasnelam przedluzac. Teraz maska samochodu jest zamknieta, ale... jak wykrzywiona nierowna, bo blokluje wlasnie ten przedluzac, wtyczka - nie mozna domknac do konca. Probowalam otworzyc spowrotem, nic nie dziala! Nie moge tej maski otworzyc. : /// Jak jutro zabiore prostownik?!?! Jak nie moge tej maski otworzyc.. Krotko mowiac.. Zatrzasnela sie.. jakies rady?

Gość gość
Wlasnie nie da rady..... Ciagne, i tak jakby maska jest ciagle otwarta.

Gość gość
Macalam wszystko co sie da. :PP Ale tak calkiem serio - wszytskie zawleczki - ta w srodku auta i ta na zewntarz wskazuja, ze maska powinna byc otwarta... Niestety sie zatrzasnela, a auto musze miec gotowe na 8 rano.... :/

Gość gość
mam czyms to "podwazyc" ? Nie chce ziszczyc auta.... Eh... Jestem zalamana.. :/.

to sie nie zatrzaskuje, zawleczke w srodku podciagasz raz, a potem ta w grilu trzymajac podciagnieta unosisz maske....

Gość gość
Nie rozumiesz mnie... W srodku auta, ta czerwona zawleczka w moim samochodzie "chodzi luzno" - tak, jakbys juz otworzyl maske..... Natomiast ta mala, ktora wyskakuje wtedy, kiedy pociagniesz za ta pierwsza, po prostu jest widoczna. Ciagne za ta mniejsza na zewnatrz, tez nic nie daje. Bo jest tak jakby juz wyciagnieta... :(...

Gość gość
Trolling? Maska jest zatrzasnieta! Nie dam rady jej otworzyc, jest zamnieta. Chcialam ja zamknac i zamknelam, nie zauwazylam, ze listwa przedluzacza nie do konca sie schowala i po prostu zamknelam razem z nia.

Gość gość
Trolling? Maska jest zatrzasnieta! Nie dam rady jej otworzyc, jest zamnieta. Chcialam ja zamknac i zamknelam, nie zauwazylam, ze listwa przedluzacza nie do konca sie schowala i po prostu zamknelam razem z nia.

dziewczyno! maska nie jest zatrzasnieta bo to oznacza zamkniete zamki. maska ewentualnie sie zakleszczyla na kablu wiec majac zamki otwarte musisz ja szarpnac do gory!!! no wez zrozum!!! jak sie boisz ze cos ulamiesz, mozesz odkrecic gril i mocno chwycic rekami za przod maski i podniesc do gory!

Gość gość
a czy maska rusza się około 5-10 cm do góry jak ją prubujesz podnieść? Na jaką wysokość możesz ją podnieść?

maska sie napewno wygiela kilka mm zaciskajac na kablu, wiec nie moze sie ruszac...

Gość gość
Dobra, Panowie... Udalo sie.... Przycisnelam ja jeszcze bardziej i wtedy sprobowalam pociagnac za mala zawleczke"... Udalo sie.. Cos puscilo. :P.... Zamieszaczam foto, o co mniej wiecej mi chodzilo. Te biale cos - to przedluzac.. Oczywiscie nie zatrzasnelam listwy az tak bardzo, nie byla az tak widoczna. Jednak byla widoczna nierownosc..... pics.tinypic.pl/i/00509/mf2mjtmyvu4f.jpg Niewazne.. Dzieki za checi.......... ; - )

tak myslalem ze zawleczki nie zwolnilas ale ty nie nie nie - zwolnilam :P:P:P i co teraz powiesz??? :P:)

Gość gość
Zwolnilam :D... Ale nic sie nie ruszalo..... Dopiero jak przycisnelam maske, a raczej sie na niej polozylam... :D i znowu pociagnelam - otworzyla sie.

Gość gość
i wlasnie ja jako jedyny facet przeczytalem tylko kilka pierwszych postow i od razu pomyslalem, ze powinnas przycisnac maske mocno do dolu i dopiero wtedy zaskocza dzwignie zeby mozna bylo otworzyc ponownie. ale tak to jest jak faceci mysla stereotypowo bo przeciez baba sie nie zna to mozna jej nawciskac. cieniasy bezmozgie :/

Gość gość
No nic... Wazne, ze akumulator sie podladowal, a ja moglam spokojnie zasnac, nie martwic sie, ze nie otworze. :P :P

Gość gość
ach ci rycerze kafeterii spieszą z pomocą kobietom każdego dnia i o każdej porze :classic_cool:

Gość gość
Szkoda tylko, ze tacy tylko tutaj........ ;)