Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaprosił mnie na randkę...

Polecane posty

Gość gość

Ledwo go znam. Zaprosił mnie na fb, potem napisał wiadomość, że może się umówimy. Niedawno miałam podobną sytuację z innym gościem, zgodziłam się prawie od razu i już więcej nie odpowiedział. Z tym chciałabym postąpić trochę inaczej, bo tak sobie myślę,że może wypadłam wtedy na jakąś desperatkę, dlatego chłopak odpuścił. I stąd moje pytanie do Was. Jak mu odpisać, żeby nie godzić się na spotkanie od razu, ale żeby było miło i może nawet z humorem. Chłopak jest bardzo fajny :)

napisz mu: "nie jestem taka latwa cwaniaczku....:P najpierw kwiaty, czekoladki, chcesz tak od razu...? "

Gość gość
up

Gość gość
Jeżeli kolesiowi zależy to będzie szczęsliwy :), że od razu się zgodziłaś. Czy teraz już nie można się z nikim umowić bez grania w jakieś gierki, tak wiem wszyscy tak robią.

Bez przesady, na kawę możesz się zgodzić. Napisz mu wprost, że miło Ci go poznać, ale chciałabyś dowiedzieć się o nim czegoś więcej zanim przeniesiecie waszą znajomość na wyższy level. Jeśli jest fanem gier komputerowych i rpg możesz napisać, że rozmową na chacie doda sobie punktów do inteligencji:) z drugiej strony... zawsze zgadzasz się na spotkania z zupełnie obcymi ludźmi? On mógł wysłać takie samo zaproszenie na spotkanie do 20 innych dziewczyn;/

Gość gość
Dżizas, Beciula, co Ty p********z? Ile Ty masz lat? 15?