Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozliwe zabkowanie? pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Moja cora ma 2,5 miesiaca, tydzien temu zmagalismy sie z pierwszym katarem, bylysmy oczywiscie u lekarza, dala kropelki i witamine c w kroplach.po tygodniu jej przeszlo.jednak zle samopoczucie pozostalo. Jest marudna,duzo placze,prawie wcale nie gaworzy i nie smieje sie,a wczesniej czesto to robila.goraczki nie ma, za to strasznie sie slini i jakby gryzie swoje raczki.wczoraj miala lekka biegunke, tzn zrobila trzy kupki, z czego dwie takie male - jakby kleksy-sory za okreslenie nie wiem jak to opisac. wiem ze na zabkowanie za wczesnie,strasznie sie niepokoje. Wizyte u pediatry mamy dzisiaj po poludniu. Mamy moze ktoras miala podobnie na tym etapie,bo juz nie wiem czy to ciag dalszy przeziebienia czy cos innego.

Gość gość
Up

Gość gość
po pierwsze czemu nie dostałaś wapna a samą wit. C? u nas proces ząbkowania się zaczął wtedy-dziąsła popuchnięte, ślinił się jak oszalały i ręce do buzi nic po za tym, pierwszy ząb wyszedł w 11 mcu

Gość gość
nie wiem moja koleżanka chciała być mądra i wmawiała mi ze jej 3,5 miesięcznemu dziecku zęby wychodzą,jednak pierwszy ząb jej synowi wyszedł w wieku 11 miesięcy może przeziębienie cd zęby nie wiem,poradź się specjalisty

Gość gość
Mogą ją swedzić dziąsła moj syn tez tak miał w tym wieku a pierwszy ząbek wyszedł dopiero w 9 mc. Minie za jakis czas. Może ją gardło boli i dlatego się ślini, dawaj jej wit c do mleka rano i wieczorem i wpadno.