Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inka3232

Nazwa firmy pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość inka3232

Pomóżcie mi wymyśleć nazwę firmy, chce żeby brzmiała jakoś ciekawie, może coś z angielska. Firma będzie zajmować się projektowaniem i sprzedażą zaproszeń i kartek okolicznościowych a także wykonywaniem portretów artystycznych na zamówienie.

Gość gość
ile wpakowałeś w ten beznadziejny interes?

Gość gość
phantompenis

Gość gość
Z angielska? A może z Archangielska? "Kartkówka". Wystarczy.

Gość inka3232
ale kultura.... sami wystawiacie sobie wizytówkę

Gość gość
piszemy prawdę - na zus nie zarobisz w takim sklepie!

Gość inka3232
nieroby, nie pracujecie, nic nie robicie, siedzicie całymi dniami na kafe. I zazdrościcie tym którzy czymś konkretnym się zajmują. Zamykam w takim razie wątek. Siedźcie dalej i rozprawiajcie o p********iu kotka przy pomocy młotka. Pieniądze pewnie same wam przyjdą, wpadną przez okno. Jak na razie na tym biznesie od dwóch miesięcy na czysto zarabiam ponad 3 tysiące. Wam może spadnie 10 zł z drzewa albo jajko na tym kafe wysiedzicie. Żegnam, nie mój poziom

Gość inka3232
Zamówienia od pięciu osób to ok 1500 zł na czysto i to jest tylko jedna kolekcja. Zegnam.

Gość alicee123
Podaj nazwę tej firmy, żebym przypadkiem nie zamówiła zaproszeń od takiej niekulturalnej prostaczki. Mówisz "nie mój poziom", a Twoje wypowiedzi to dokładnie taki sam poziom jak tych co Cię gnoją.

prosisz na forum o coś, za co normalnie musiałbyś komuś zapłacić i jeszcze fochy strzelasz? nie masz na tyle inwencji by wymyślić nazwę własnego biznesu a kartki chcesz projektować?

Gość gość
A to wal się gówniaro.

Gość gość
Jak na razie na tym biznesie od dwóch miesięcy na czysto zarabiam ponad 3 tysiące. Wam może spadnie 10 zł z drzewa albo jajko na tym kafe wysiedzicie. Żegnam, nie mój poziom xxx czyli jesteś w biznesie nielegalnie, bo nie masz zarejestrowanej firmy - to jest twój zarobek NA CZARNO!!! złodziejka!!!

Gość gość
Mi nie przeszkadza jeżeli ktoś pyta o pomysły. Nie trzeba od razu gnoić ludzi tylko dlatego że pomimo wszystko, czasami brakuje pomysłu. Masz poniżej (nie są to zaciągnięte ani cudze nazwy). "The Elegance of Cards"- coś w rodzaju eleganckich kartek i dopisz sobie jakie te kartki projektujesz. "Unique Card Design" "Piszę Za Ciebie" "Klasyka Piękną " "Just For You" "Let Me Help" "Trends in Strands" "Letterpress For Less" Powodzenia