Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja rodzina przepycha ręcznie

Czy przepychanie sedesu ręką jest obrzydliwe?

Polecane posty

Wiecie u mnie w domu jak sedes zatka się... kupą, to wtedy nie ma np. wlewania kreta czy coś tylko po prostu przepychanie ręką i matka mówi że bawić się w krety, marnować go i czekać pół godziny jak można od razu przepchnąć jest niepoważne, w sumie z kretem to podobno cały dom jedzie trzeba okna na oścież otwierać więc to niewygodne ale czy wg was taka metoda jest naprawdę obrzydliwa czy tak szczerze i skrycie dużo osób pewnie to robi w ten sposób tylko się nie przyznają publicznie? jakie jeszcze są sposoby na tą kupę?

Gość gość
Wymienic sedes!

Gość gość
można też głową :)

Gość gość
co wy jecie, że macie takie zatykające kupska?! RAZ zapchałam kibel i to kocim piaskiem... przepchnęłam taką "spiralą" do przepychania. Rąk nie wkładałam. OBRZYDLISTWO, ręce w kiblu moczyć. A jeszcze z kupą... No brak słów. Twarzą przepychajcie.

w sumie wpis ten dałam na poważnie, bo mnie nurtuje to

Gość gość
mam takie niedyskretne pytanie: czy czasami wyciągacie tę kupę i wspólnie konsumujecie żeby się nie zmarnowała?:)

Gość gość
No takie coś. Kupiłam w sklepie gospodarstwa domowego za jakieś 30zł

aha i to jest do przepychania zatkanego kibla specjalnie? powiem ja mamie niech wie że jej metoda jest staromodna :D

Gość gość
Czy przepychanie sedesu ręką jest obrzydliwe? V v Zależy dla kogo.....są tacy co lubią przepychać głową. A są tu jeszcze tacy co i koope jedzą. Także tego.:classic_cool:

pytanko, czym po przepychaniu kupy tą spiralę dezynfekować?

Gość gość
takie coś jest do przepychania rur i odpływów ogólnie :) Nie wiem czy staromodna bo nigdy jak długo żyję nie słyszałam o przepychaniu ręką...

wiesz żeby tak to słyszeć... znajomi tego nikomu nie powiedzą w sumie najwyżej można na internecie poczytać ewentualnie ale ja też na kafe czy nigdzie nie czytałam o tym mówiłam mamie kiedyś że to obrzydliwe i tak się nie robi ale wiadomo "dorośli" (tzn. ja też już pełnoletnia ale mam na myśli rodzice) wiedzą najlepiej a co ich młody pouczać będzie... czym dezynfekować to po przepychaniu?