Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna wilk

imie dla dziecka po ex przyjaciolce faceta?

Polecane posty

Gość panna wilk

Spodziewam sie dziecka a moj narzeczony chce dac na imie - jeśli to bedzie dziewczynka - imie swojej dawnej przyjaciółki. Ich kontakt sie zerwał z jej inicjatywny wiele miesiecy przed tym jak my się poznaliśmy. ale po tym jak on o niej mówi, jaki żal ma że tamta znajomość sie skonczyla, podejrzewam ze czul do niej coś wiecej. Zreszta sam mi powiedzial ze ma żal ze ona go olala. a ja sie wkurzam bo nasze dziecko to nie ma byc zywy pomnik dla cudownej znajomosci mojego faceta. On twierdzi ze to imie mu sie podoba i dobrze kojarzy. czy mam racje czy przesadzam?

Gość gość
Ja bym się wkurzyła. Co to za głupi pomysł nazywać dziecko imieniem, które mu będzie się kojarzyło z jego przyjaciółką do której może czuł coś więcej. Wybij mu ten pomysł z głowy.

Gość gość
a skąd nie zgadzaj sie

Gość BrzydkaOna
A ja bym sie zgodziła. Gdy bedzie miał córkę o tym imieniu, prztestanie mu z tą przyjaciółką kojarzyc , to imie. Moja siostra miała taka koleżanke której bardzo nie lubiła, córce dla przekory dałam to imie. Siostra kilka m-c później przyjęła na bierzmowaniu imie mojej córki i koleżanki której tak potwornie nienawidziła

Gość gość
Moj chcial dać Nadine ale ja nie wiedziałam ,ze to imie jego ex i zgodziłam sie :( Była wojna o to :( , tłumaczył ze samo imie jest piękne :( I tak zostałam z duchem jego ex :( Imie zdrabniam na Nadusia :(