Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos zaszedl w ciaze odrazu po poronieniu

Polecane posty

Gość gość

czy jest tu jakas dziewczyna, ktora zaszla w ciaze odrazu po poronieniu? nie czekala do pierwszej miesiaczki? jak sie skonczylo?

ja osobiście bym się bała...jestem po pierwszej @ po zabiegu i waham się czy starać się po 2 czy po 3 @ jak zalecił lekarz...ale są kobiety które zachodziły zaraz po zabiegu i donosiły ciąże...są niestety też takie dla których tak szybka ciąża znów źle się skończyła...rozumiem, że nad tym się zastanawiasz?

Gość gość
ja zaszłąm, poroniłam w 7 tyg i 3 dni samoistnie bez czyszczenia i czekałam na kolejną @ jak nie przyszła zrobiłam test i była kolejna ciąża, mam z tej ciąży zdrową córkę, jednak do 3 mis brałam luteine tak zalecił lekarz bo w 9 tyg było plamienie

Gość gość
tez jestem po poronieniu i do czasu jak nie zrobie wszystkich badan nie ma co ryzykować i się rozczarowac

dziewczyny wymyślcie sobie jakiś nick, tak łatwiej się konwersuje :)

Gość justin1321
Ja poroniłam końcem września zeszłego roku. Oczyściłam sie sama bez zabiegu. Od razu dostałam @ troche inną niż zwykle. Była mocniejsza i dłuższa. Potem już w kolejnym cyklu w listopadzie dostałam normalną i w tedy podjeliśmy starania. Udało sie :) teraz jestem w 17 tc :)

Gość gość
ja zaszłam i wszystko było ok

Gość gość
kolezanka z pracy.ma sliczna i zdrowa coreczke.w sumie jako stara panna kociara nie zagladam na takie tematy, ale na pewno pocieszajace dla was wszytkich, ze to jednak mozliwe

to naprawdę smutne, że jest nas tyle...ale musimy być dzielne i wierzę, że starającym się w końcu się uda :) mnie również :)

Gość gość
Ja identycznie jak justin - jestem teraz w 17 tyg, poronilam na poczatku pazdziernika, oczyscilam sie sama i w listopadzie dostalam ostatni okres :)

Gość autorka tego tematuuuuuuu
tak, zastanawiam się, czy mogę odrazu się starać... nie miałam zabiegu, oczyściłam się sama w 7 tc, ale ciaza nie rozwijala sie od kilku tygodni, pecherzyk mial tylko 4 mm, krwawienie trwało niecaly tydzien.. chcialabym dzialac odrazu, nie chce czekac, ale jednoczesnie sie boje

autorka tego tematu, jeśli nie miałaś zabiegu, a psychicznie czujesz się na siłach...to bierz się do roboty :) nic Ci się ni musi goić więc nie martw się i zacznij działać :)) i jak już się uda to napisz nam o dwóch kreseczkach :)

czasem tylko Beta jeszcze nie zdąży spaść i organizm myśli, że dalej jest w ciąży...co oznacza, że możesz tak szybko nie mieć owulacji...ale możesz się przebadać żeby się upewnić. Albo próbować bez tgo i jak zajdziesz to znaczy że miałaś owu :P

Gość autorka tego tematuuuuuuu
jest druga blada kreseczka, 14 dni po owulacji