Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to będzie dla niej wyróżnienie

Polecane posty

Gość gość

Mam 22 lata i nigdy nie miałem kobiety,bo nikogo ciekawego nie spotkałem -jestem trudnym człowiekiem i mam pewne wymagania co do charakteru. Zdarzyło się tak że na siebie wpadliśmy i spodobaliśmy się sobie. Niestety ona była w kilku związkach a ja żadnym i teraz boje się że może być zdegustowana tym ,że nigdy się nie kochałem , że nie potrafię się całować i że ona będzie tą pierwszą. Dziewczyna jest bardzo nieśmiała i trochę szalona ale bardzo w porządku. Co o tym myślicie?

Gość gość
zalezy od dziewczyny

Gość gość
doceni bedzie miała /plasteline/ do ukształtowania pod siebie taki po przejsciach jto juz beton nadaje sie tylko do wiecznych remontów powinna docenić

Gość gość
docenić że znalazła frajera? tak mam to rozumieć?

Gość gość
dlaczego seks zawsze mus być najważniejszy ? Jeśli panna Ciebie pokocha to nie powinna mieć z tym problemu

Gość gość
o co tobie chodzi z tym wyróznieniem , zgłupiales? myslisz ze to kolekcjonerka prawików?

Gość gość
myślę że po waszym pierwszym razie - jeśli było OK - powiedz jej jej, że to był twój pierwszy raz w ogóle. Może być pod wrażeniem (ale upewnij się, że naprawdę było OK) :D Prawdopodobnie spyta, czemu nie powiedziałeś wcześniej, no ale to są momenty słodkiego leżenia w łóżeczku i szczerego gadania, więc samo się potoczy. Gdyby jednak niestety było przes*rane, powiedz ze zdziwieniem, że nie rozumiesz, pierwszy raz ci się coś takiego zdarzyło... (no a nie?) :D

Gość gość
nie bedzie

Gość gość
a dlaczego nie bedzie? chyba to logiczne,że pierwszy sex,jest bardzo ważny,w ogóle pierwsze doświadczenie z tym związane

Gość gość
zależy od dziewczyny, jak już napisał ktoś powyżej. Kiedyś czytałam taki topic na forum erotycznym, tyle że zapytani byli faceci - jak by zareagowali na info, że ich dziewczyna była dziewicą? No i różnie, niektórzy stwierdzali "no to co", a inni mówili, że świetnie, że to takie rozczulające, że aż by je najchętniej przytulili i pocałowali :D Dziewczyny mają sto razy bardziej na*j***** w głowach, nie oczekuj żadnego wzoru zachowań. Dlatego jak już zdecydujesz się powiedzieć, to najlepiej PO. Może twoja kochana i spokojna dziewczyna ma jakieś betonowe pojęcie o prawiczkach i zerwie, zanim zamoczysz, z obawy, że i tak nic nie umiesz. Ty ją znasz najlepiej, sam decyduj.

Gość gość
Nie fakt Twojego prawictwa ją ucieszy co to, ze nie przespałeś się z byle jaką byle tylko "zaliczyć" czy nie roochałeś w kiblu na dyskotekach... Żadna kobieta nie lubi kurfiarzy.

Gość gość
No i na pewno też dużym plusem dla niej będzie to że nie masz zbędnego balastu tj. byłych :D

Gość gość
wielki mi big deal after czy before