Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy splodzic dziewczynke

Polecane posty

Gość gość

mam juz synka.teraz przydala by sie dziewczyneczka.wie ktos

Gość gość
Seks jest potrzebny :)

Gość gość
Teoretycznie przed owulacją trzeba się starać, a w owulację i po niej się wstrzymać. Ale my tak robiliśmy a usg uparcie pokazuje chłopaka ;)

Gość gość
plemniki na chłopaka są szybsze, a na dziewczynki dłużej żyją, więc przed owulacją- po to żeby "chłopaki" padły, a "dziewczynki" doszły do jajeczka :-) ale w praktyce to nie jest tak prosto wcelować

Gość gość
my tez majac juz chlopca staralismy sie o dziewczynke. oto nasze sposoby: ja pilam sporo wina, maz bral witaminy i pil wzmacniajace herbaty dla mezczyzn. kochalismy sie co 3 dni, ja omijalam orgazmy szerokim lukiem. w drugim cyklu sie udalo :-) nasza corka ma juz prawie 2 tygodnie:-) dodam jeszcze ze synek ma prawie 5 lat wiec roznica wiekowa miedzy dziecmi jest spora co dodatkowo zwieksza szanse na plec przeciwna.

Gość gość
gość 17:17 co za chore i debilne teorie

Gość gość
ej anka w głowe się puknij tą pustą. I kolejnego syna ci życzę :)

Gość gość
"omijałam orgazmy szerokim łukiem" :D ,boże co za ciemnota na chłopaka też dobrze ponoć wpływa dieta solna, na dziewczynkę mleczna- ale w gruncie rzeczy chodzi o to, żeby jajeczko i odpowiedni plemnik spotkało się we właściwym momencie

Gość gość
My współżyliśmy PO owulacji (potwierdzonej monitoringiem) i będzie dziewczynka :) Ale nam płeć była obojętna :D

Gość gość
z tym orgazmem, ta laska z 17.17 wcale nie ściemnia, przeczytajcie książkę Wójcika "Chłopiec czy dziewczynka" o metodach planowania płci, tam rzeczywiście odradza kobietom orgazm jeśli starają się o dziewczynkę

Gość gość
a jak to jest wytłumaczone? orgazm dusi plemniki?

Gość gość
Nie no orgazm ułatwia plemnikom dotarcie do jaja. Jak chcemy XX to lepiej nie pomagać, chłopaki padną a baby się przedrą :D

Gość gość
to sa tylko domniemania wspolzylam przed owulacja az do dnia owulacji codziennei i mam dziewczynke w brzuchu choc wg wszelkich teorii powinien byc chlopiec