Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem skazana na samotność, bo jestem nieśmiała, nudna i mało towarzyska.

Polecane posty

Gość gość

Znajomy z pracy dostał darmowe wejsciowki do kina, zaprosil mnie ale odmowilam bo bedzie tam tez jego dwóch kolegow i jakas kolezanka :( Kolezanka tez mnie kiedys wolala na impreze, wykrecilam sie :( nie lubie pic alkoholu, nie lubie tlokow, nachalnych facetow, klubowej muzyki. Zaden facet mnie nigdy nei chcial i nie zechce, wolalabym siedziec w domu, gotowac, uprawiac ogród, isc na spacer do parku, zoo, wyjechac pod namiot :( ciezkie jest zycie osob takich jak ja w dzisiejszych czasach :(

Gość gość
To możesz ponudzić się ze mną :)

Gość inx
a co uprawiasz w ogródku?

Gość porzadna jest nudna
ja tez, wiec nie dramatyzuj, wszystkie moje kolezanki te idiotki, pustaki, ktore mialy najgorsze oceny, wagarowaly, pily, palily, d**y na imprezach dawaly, przeklinaly, byly chamskie i aroganckie maly zawsze pelno chlopakow wokolo siebie, nawet te brzydkie z tlenionymi wlosami, gruba tapeta i po solarze z tipsami mieli ladnych umiesnionych wysportowanych chlopakow, a ja kujon szkolny, poukldana, nieimprezujaca zawsze, wygladalam przyzwoicie, zawsze zachowywalam sie kulturalnie i przez to stalam zawsze w kacie niezauwazana, chlopaki woleli te debiltki glupie i wulgarnie wygladajace niz normalne dziewczyny. coz, faceci takie wybieraja, nic z tym nie da sie zrobic. u mnie w bloku mieszka taka tapeciara po solarium zawsze pali i wulgarna glosna jest juz ja widze z 4 chlopakiem a ja nadal sama:( nie warto byc porzadnych, bo wtedy jest sie samemu.

Gość gość
rzeczywiscie niesmiała jeden post i uciekła

Gość gość
wiadomo, że te nieporządne mają wiecej szans, bo więcej bywają, trudno żeby poznawać kogoś siedząc w domu

Gość gość
ja tez jestem nieśmiała i wszyscy mają mnie w d***e ale od pewnego czasu ja tez mam ich w d***e jest mi dobrze samej...aaa dodam że tak jestes skazana na samotność ale ona jest fajna, mam już 40 lat od 10 lat sama i jest z***biście

Gość gość
A mi by sie podobało taka dziewczyna

Gość zółw 00
A w co też ganiacie za tymi co tylko kłapać ozorem potrafią.

Gość inx
nieśmiali faceci mają gorzej, do nieśmiałej dziewczyny zawsze jakiś podejdzie, zgada, zaczepi, a nieśmiały facet zawsze sam, bez szans

Gość zółw 00
racja inx

Gość Kodiza
czasem można być samotnym w tłumie, samotnym w związku, samotnym w rodzinie rozumiem Cię, ja jestem typem samotniczki również, nie mam praktycznie znajomych najczęściej wolę być sama ze sobą jedynie czasami mam taki okres że "chcę do ludzi" jak już wyjdę to jestem otwarta, towarzyska i każdy mnie postrzega jako super rozrywkową dziewczynę ale to tylko taka gra

Gość gość
inx nie masz racji nieśmiałej dziewczyny nikt nie zagada a jak zagada to zaraz ucieka jak ją zatyka z nerwów że ktoś zagadał i każdy odpuszcza. Nieśmiali faceci jak mają swój świat i swoje zainteresowania i nie szukają na sił e są bardzo atrakcyjni dla kobiet

Gość zółw 00
inx nie masz racji nieśmiałej dziewczyny nikt nie zagada a jak zagada to zaraz ucieka jak ją zatyka z nerwów że ktoś zagadał i każdy odpuszcza. Nieśmiali faceci jak mają swój świat i swoje zainteresowania i nie szukają na sił e są bardzo atrakcyjni dla kobiet ########################################################## Jeszcze nie znalazłem takiej .hahahah

Gość inx
od kiedy to posiadanie zainteresowań jest uznawane za atrakcyjne? ja chyba rzeczywiście żyje w innym świecie

Gość zółw 00
A właśnie uważasz autorobotykę za atrakcyjną (wieje nudą).

Gość gość
do inx ja zawsze uważałam że fajne zaiteresowania sa atrakcyjne...jak widac dlatego nikogo nie spotkałam bo liczyłam na fajne zainteresowania hahhahaha u mnie to i tak musztarda po obiedzie kończe 40 lat i mam wszystko w d***e, mam swojue własne zainteresowania, ale poważnie szukałam takich facetów z zainteresowaniami po prostu-nie znalazłam :-))

Gość gość
zółw nie mam pojęcia o autorobotyce i dlatego wydało by się to pasjonujące i ciekawe, bo mogę cos poznać i nauczyć się czegoś, oczywiście podane przystępnie i nie przez pryzmat: ty głupia kobieto niczego nie rozumiesz ja znam się na autorobotyce więc jestem bogiem...a często tak panowie traktuja panie arogancko i z góry odrzuca mnie od razu od takich kolesi

Gość inx
fakt, niektóre zainteresowania są interesujące i oryginalne, ale jeśli ograniczają się na przykład do czytania książek? co w tym ciekawego i interesującego? nic, mnóstwo ludzi czyta, to nie tak atrakcyjne zainteresowanie jak skakanie ze spadochronem czy żeglarstwo

Gość zółw 00
Dobra nie chciałem się chwalić ale jestem muzykiem i gram na saksofonie , pianinie ,a autorobotykę znam tylko z książek bo bardzo dużo czytam.

Gość gość
czytanie książek zależy jakich z mnóstwa książek można wyciągnąc mnóstwo wiedzy i poczuć pasję i robić coś dalej niż tylko czytanie, chyba że to czytanie tylko tanich romansów

Gość gość
Umów się z Darkerem, on jest taki sam, świetnie się zrozumiecie.

Gość zółw 00
No pewnie że robię coś dalej np taka teoria enneagramu świetnie sprawdza się w poznawaniu różnych typów osobowości (niestety ta wiedza doprowadziła mnie do szufladkowania ludzi).

Gość gość
Jak masz kasę, to możesz być super nieśmiały a i tak cię jakaś wyhaczy.

Gość gość
Zycie zaczynało mnie przerastać. Nie potrafiłam odnaleźć się wśród ludzi, z każdym miesiącem problemy narastały i zaczynałam wpadać w powazną depresję. Pomogło mi oczyszczenia energetyczne, które zamówiłam na stronie moc-energii.pl , teraz znowu jestem pełna zycia, tak jak kiedy byłam jeszcze młoda. Wreszcie patrze w przyszłość z optymizmem.

Gość wydymana przez spam
Oczyszczenia energetyczne, które zamówiłam na stronie moc-energii.pl oczyściło mnie, ale z kasy.

Gość gość Natalia 29
W takim razie nie rozumiem Twojego listu tutaj. Uzalasz sie nie chcesz zmian myślisz ze wszystko przyjdzie samo? Wejdzie oknem i zostanie? Nie znoszę takich ludzi marudnych mających żal do świata za to ze sami sobie na własne życzenie robią krzywdę . Nie twierdz ze świat nie dal Ci okazji bo daje a Ty sama odtracasz to. I uważam ze koleżanka niżej w komentarzu nie rozumie słowa pustak ... osoba pijąc alkohol nie znaczy ze jest gorsza bo alkohol jest dla ludzi . Kup wiec sobie mleko i pij je nadal bo JESZCZE Ci daleko do zrozumienia dorosłości.

Gość gość
porzadna jest nudna 2014.03.13 ja tez, wiec nie dramatyzuj, wszystkie moje kolezanki te idiotki, pustaki, ktore mialy najgorsze oceny, wagarowaly, pily, palily, d**y na imprezach dawaly, przeklinaly, byly chamskie i aroganckie maly zawsze pelno chlopakow wokolo siebie, nawet te brzydkie z tlenionymi wlosami, gruba tapeta i po solarze z tipsami mieli ladnych umiesnionych wysportowanych chlopakow, a ja kujon szkolny, poukldana, nieimprezujaca zawsze, wygladalam przyzwoicie, zawsze zachowywalam sie kulturalnie i przez to stalam zawsze w kacie niezauwazana, chlopaki woleli te debiltki glupie i wulgarnie wygladajace niz normalne dziewczyny. coz, faceci takie wybieraja, nic z tym nie da sie zrobic. u mnie w bloku mieszka taka tapeciara po solarium zawsze pali i wulgarna glosna jest juz ja widze z 4 chlopakiem a ja nadal samasmutas.gif nie warto byc porzadnych, bo wtedy jest sie samemu. x Gardzisz takimi ludźmi , są dla Ciebie jak śmieci a Ty jedyna perełka na tym okropnym świecie i do tego samotna. Jakie to smutne ...... ale masz to co dajesz, tak jak Ty osadzasz ludzi i nimi gardzisz tak ludzie będą się od Ciebie odsuwać. Jesteś samotna na własne życzenie.

Gość gość
Siedzicie w domu, same nie zagadacie to trudno was spotkac. Siedzicie i czekacie na gotowe a i marudzicie.