Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesteś

Polecane posty

Gość gość

hu.....jm i nim zostaniesz

Gość gość
no to ja juz wiem ,jestem nim ale i tak .....a zresztą,jestem buc....em,nieudacznikiem życiowym, mam same kompleksy ,ochydną babę,jako ,niby żonę,jestem w dołku,ale spierdaj ta ode mnie.saluto!!!!

Gość gość
A co ci się stało biedaku,to że masz brzydką babę to my wiemy,ale w nocy nie musisz palić światła ,wyobraż sobie tą ktora ci się podoba,a zapychadło będzie szczęśliwe,czyż nie tak???!!!

Gość gość
nie ma ponoc brzydkich kobiet sa tylko te zaniedbane kazda dba o soebie na swoja miare może powinies zainwestowac w zoneczke zamaist marudzic ze nie taka

Gość gość
Ja tak robię,od 15 lat,dzieci już dosyć duże,ale kobita z kt,orą żyję jest mi obca!!!Aż strach mnie ogarnia.Ale dobrze że mam taką na boku co mogę się zwierzyć,nic nie ma między nami,tylko czysta miłość,bez seksu,pojęjiście???!!!!

Gość gość
Jestes w dolku brzydka baba? Nie znam cie nieudaczniku

Gość gość
jakoś nie wierzę,niby co to ma być??

Gość gość
Nieudacznik zale wylewa tlumaczy sie przed kobita ze z tamta nic go nie laczy buhabuha jebniety ktora ci uwierzy cymbale

Gość gość
Ta moja znajoma naprawdę chce mi pomóc,Ona jest naprawdę bezinteresowna,zapytałem Ją czy Ona cos do mnie,odparła,że gdyby nawet,to dla niej ważniejsze jest życie mojej rodziny w przyjaznych relacjach,kocham Ja jeszcze bardziej za to,ale tacy ludzie i osoby zdarzają się 1na milion,kocham ją za to,jest bardzo mądra,i DOBRA!!!Ma piękne imię,jest moją kochaną,ANNĄ Krzyś z MAŁo....kocham Cię moja Ann

Gość gość
I tak durny nieudacznik

Gość gość
to się chwali ,mało jest takich kobiet,a mogło być więcej takich mądrych,gratulacje moja Anno.

Gość gość
Ważne jest to że mądra kobieta umie postawić granicę,gorzej jak pan i władca próbuje oszukiwać obydwie.To na stos z takim dupkiem!!!!Ale w takie gierki bawią się tylko ustawione osoby,i inteligentne po obu stronach barykady,tzw,ok?!!

Gość gość
Kazdy zdrowy czlowiek dązy do milosci spelnienia szczescia jak i rowniez do obrony swojego dobrego imienia oraz partnera z ktorym sie zyje i z ktorym sie dzieli loze ,oraz wsxystko inne .Wpal sie z twoja chorą wizją, prawda jest tska ze jesteś chorym czlowiekiem.

Gość gośćniepracujaca
Madra bo sobie ustawila jak chciala takiego nieudacznika ktory nie ma wlasnego zdania :D

Gość gośćniepracujaca
Spicie przy otwartym oknie :D? Zebys jeszcze jakos wygladal bezwstydny ty

Gość gość
Co ty naywasz szczęściem ,bo nie rozumiem???

Gość gośćniepracujaca
Nie rozumiem tlumaczenia sie na forum :D jesli dla takiego nieudacznika dajka jest najlepsza kobieta pod sloncem .? To po co Twoja obrona? I wniebowziecie :D Nie ingeruj w zycie innych .Moj towarzysz jest na poziomie bez liku :) i nikt go nie przebije w caloksztalcie , zaden!

Gość gość
to znaczy??o co ci chodzi ??Telefon mi sie wyladuje,ale wal śmiało o co ci biega?!!

Gość gość
Autorko, nie masz odwagi powiedzieć temu komuś tego prosto w oczy, a jak tchórz czaisz się po forach i wypluwasz inwektywy w przestrzeń internetową

Gość gość
Marek w naglowku napisalem

Gość gość
Kocham kocham ale ciebie pacynku ;)

Gość gość
Marka mam ďo

Gość gość
no no,a co ?jestes stałym czytelnikiem i przypisujesz do siebie ,ale nie wiem co,na litosc boską jak zbierzność faktow to daj na luz,a jak masz coś to otworz się i pisz,a nie obsesyjnie upatrujesz sie wpisow które niby pasują do ciebie

Gość gość
Nieudaczniku czego ty ode mnie chcesz Ty mnie nie interesujesz zrozum ;)

Gość gość
następny/a :) leczyć się!