Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pojebany wlasciciel kiosku, kolektury lotto

Polecane posty

Gość gość

odbieram dwie wygrane trojki, a on marudzi i dwa razy powtarza, ze on placi za prad i ze co to ma byc, ze ja tylko wygrana odberam, a nie gram, i te zaklady dodatkowo kupilem w innym punkcie. Oczywiscie dziadek z alzheimerem nie pamieta, ze kiedys gralem tez u niego, kupowalem gazety, markety itp. (choc przewaznie wtedy byly ekspedientki, a nie on sam, ale on sam jednak czasem tez byl). Wydawalo mi sie poczatkowo, ze debil zartuje, ale on dwa razy powtarzal, ze on na prad wydaje, a ja smiem wyplacic kase. Nie znam sie na rozliczeniach wlasciciela z totalizatorem sportowym, ale z grubsza wiem, ze kolektor ma prowizje od sprzedanego kuponu, natomiast wyplacone wygrane nie sa przeciez odlcizane z jego zarobku. I tym sam dziad juz na mnie nie zarobi, nie zagram u niego juz nigdy ani nic innego nie kupie.

Gość gość
Pewnie dziad chciał żebyś mu odpalił piątaka czy coś :D

Gość gość
wygrane nie są odliczane z jego wypłaty, ale nic na tym nie zarabia, bo nie ma prowizji od wypłat, dlatego się oburza, że nic na tym nie zarabia

Gość gość
bo niby dlaczego mialby dostawac prowizje od wygranej tylko dlatego, ze akurat w jego kolekturze padla wygrana?

Gość MarekArcz
Dlatego ja gram w lotto przez stronę kuponylotto pl.W przypadku wygranej kasę przelewają na konto!Nie trzeba nigdzie latać i wysłuchiwać...