Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwsza antykoncepcja

Polecane posty

Gość gość

Witam 19 lutego zaczęłam brac pierwsze opakowanie tabletek anty yasmin po 21 dniach czyli w ten wtorek 11.03 odstawiłam tabletki zgodnie z zaleceniem lekarza. Na 7 dni Przez całe 21 dni miałam lekkie krwawienie plamienie brudzenie trochę mnie to martwiło ale lekarz mówił że tak Może być. Ogólnie po tabletkach czuje się Ok. Co prawda dwa razy pominelam tabletki i wzięłam po upływie 10 godzin. Przez tydzień zdawało mi się opóźnić o kilka godzin 3 max 4 tabletki wynik zapomnienia. Moje pytanie brzmi bo od wczora czy po odstawieniu na 7 dni mogą mi się lekko powiększyć piersi brodawki z których przy naciśnięciu wydobywa się lekko mleczny płyn przy tym są obolale i przy dotykaniu czuje takie grudki. W dodatku od dziś odczuwam jak by zapalenie pecheza chce mi sie caly czas siku i napiera mi na pechez.

Gość gość
skoro pominelas tabletki to Może jesteś w ciąży

Gość gość
znaki przed krwawieniem z odstawienia lub ciążą

Gość gość
po co bierzez tabletki skoro zapominasz ich brac?

Gość gość
nie napisałam tego tego posta nie napisalam po to ze boje sie ciazy bo zapominalam tabletek jeśli by się zdążyło to bym się ucieszyła moje pytanie brzmiało inaczej niż nim miało nic wspólnego z zapomniananiem tabletek bo wiele kobiet pewnie zapomina pewnie zwlasz że to moje pierwsze opakowanie a lekarz przepisał mi tylko je dla tego by uregulować moje krwawienia dziwi mnie że kobiety potrafią być złośliwe i pisać tego typu posty to po co bierzesz itp takim fora chyb sloza do wymiany zdan a nie do dogryzania

Gość gość
a ja mam nieco inne pytanie, przepraszam że pod tym. otóż brałam tabletki antykoncepcyjne przez 3 miesiące (microgynon21), ale teraz lekarz przepisał mi inne i kazał je brać pierwszą w 1 dniu miesiączki. niestety dopiero mi sie ona skończyła i dzisiaj powinnam zażyć pierwszą tabletke. wiec czy mogę brać normalnie te nowe czy lepiej zaczekać na następny okres? dodam że bardzo mi zależy na kontynuacji antykoncepcji już teraz. pomocy!