Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hatatataaaaa

dużo dzisiaj zjadłaś? bo ja chyba tak

Polecane posty

Gość hatatataaaaa

zjadłam dzisiaj cały duży jogurt naturalny, dwie bułki z serkiem twarogowym, loda rożka, 7daysa i 3 bita. wyrzuty sumienia mnie zabijają..

Gość gość
Widzę, że idealny sposób odżywania. Kalorii może i nieiwele, ale wartośći odżywczych jeszcze mniej.

Gość gość
Obiadu nie jadłaś, więc w sumie za dużo nie zjadłaś, ale zmień swoją dietę.

Gość hatatataaaaa
kalorii niewiele? wydaje mi się, że dużo za dużo..

Gość BrzydkaOna
a ja zjadłam dziś : na śniadani :kanapki dwie z sałatką , ma drugie śniadanie: trochę ryby wędzonej .na obiad: makaron z potrawką z kurczaka.. kolacji nie jadam:-/

Gość gość
Kobieta powiedzmy szczupła 160/50 ma BMR jakieś 1500kcal (tyle kalorii potrzebuje jej organizm na podtrzymanie funkcji życiowych bez żadnej dodatkowej aktywnośći). Wątpię czy to twoje menu ma 1500kcal.

Gość gość
dwie drozdzowki z serem, dwie kawy, obiad: ziemniaki, ryba i surowka (nie caly), dwa desery aero mietowe.

Gość kidergarten2
dorosły człowiek co ma ruch powinien zażywać 2400kcal dziennie

Gość gość
Jogurt naturalny duży (400g) - 240 kcal 2 kajzerki - 250 kcal ser twarogowy (półtłusty - 100g) - 130 kcal rożek - 160 kcal 7 days - 280 kcal 3 bit - 210 kcal RAZEM: 1270 kcal Ogólnie zjadłaś tyle kcal ile potrzebuje dziecko w wieku 1-3 lat. Oprócz śniadania (kajzerki i nabiał) nie zjadłaś żądnego innego pełnowartośćiowego posiłku, reszta to puste kalorie. Zero owoców i warzyw.

Gość hatatataaaaa
to ja chyba muszę poważnie popracować nad swoim jadłospisem.. :)

Gość gość
Ja na obiad: tortellini szpinakowe w sosie śmietanowo- pieczarkowym z cebulą i ziołami. Na podwieczorek 4 czekoladki truflowe plus kawa z lekiem i cukrem. Na kolację kanapki wielowarzywne z serem żółtym i keczupem. W międzyczasie kilka kulek winogron i banana. Śniadań nie jadam (pracuję na nocki, po przyjściu do domu od razu zasypiam). Nie wyobrażam sobie zycia na 7daysach i lodach...

Gość gość
beznadzieja :/ jesteś na najlepszej drodze do rozwalenia swojego organizmu :/ ja: śniadanie-omlet z 5jaj z dżemem, 2 kawy, obiad-devolaj,sałatka grecka, podwieczorek 2kanapki z salami i z serem, kolacja koktajl-zmiksowany banan,jablko,ser twarogowy,płatki owsiane i maślanka. Oprócz tego dziś 30minut biegałam rano,a wieczorem byłam na fitnesie.