Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facetowi może przeskadzać dziewictwo

Polecane posty

Gość gość

Facetowi który już nie jest prawiczkiem ?

Gość gość
też się zastanawiam a skąd to pytanie?

Gość gość
staszek, prawiczkowi przeszkadza? :D

Gość BrzydkaOna
tak, mam kolegę który otwarcie mi powiedział "w rozdziewiczaniu sie nie czuję mocn" zreszta penis jest różny, czasem jest zbyt duży by rozdziewiczyc i męczy się i kobieta i facet.

Gość gość
O też nad tym się zastanawiam. Też spotykam się z chłopakiem, który pierwszy i każdy kolejny ma za sobą. I zastanawiam się jak by zareagował gdybym mu powiedziała, że ja jeszcze nic w tym temacie nie działałam

Gość gość
staszek, właściwie c***j mnie to obchodzi, i tak wiem, że jesteś inny niż tutaj samego siebie kreujesz :classic_cool:

Gość gość
myśle że NORMALNY facet, a tu na kafe takiego nie znajdzie jak dziewczyna mu sie podoba i jest zakochany to dziewictwo mu nie przeszkadza

Gość BrzydkaOna
KRUWA bycie dziewicą to żadne upokorzenie:-/ ale nie każdy moze rozdziewiczyc

Gość gość
każdy może rozdziewiczyć ale to kłopot bo nie wiadomo jak do takiej dziewczyny podejść żeby jej nie zrazić. I ona też nie wie za bardzo czego chce:-O sorry, takie spotkałem

Gość BrzydkaOna
2014-03-13 21:44:35 [zgłoś do usunięcia] gość mój mąż był moim trzecim, partnerem, przy czym z pierwszym bzykałam się przez rok. By mi włożyć podchodziła dwa razy, bo się nie mieścił, mnie bolało i jego bolało. Masakryczne uczucie. W sumie z mężem pierwszy raz bolało bardziej niż samo rozdziewiczenie.

Gość gość
Ten który nie potrafi rozdziewiczyć to d**ek !

Gość BrzydkaOna
tak, ja ma 17cm w obwodzie to chyba ciężko wejść na raz, by dziewczyny nie zrazić:P Bo o tym chyba wątek:P

Gość gość
a moim zdaniem za bardzo to celebrujecie..i rozkminacie..do ok 20 rz facet raczej sie spodziewa ze mozecie byc dziewicami wiec wtedy wystarczy powiedziec wczesniej gdy napokniecie o tematach seksu ale powyzej tego wieku po prostu rzucie w trakcie gry wstepnej ze nie macie za duzego doswiadczenia...a wczesniej rozciagnijcie sie troche palcami..nie wierze z np 25 dziewica nie zabawiala sie sama ze soba w jakikolwiek sposob

Gość gość
Ja mam 28 lat i jestem dziewicą. Nigdy sobie niczego nie wsadzałam do pochwy !

Gość gość
masz 28 lat i nie masz zadnych potrzeb seksualnych?

Gość gość
Mam potrzeby ale masturbuję się w nietypowy sposób. Mianowicie wstrzymuje mocz i to mnie podnieca. Tylko nie mylcie tego ze złotym deszczem. Nie miałabym ochoty się na nikogo wysikać, brzydzi mnie to. Podnieca mnie samo wstrzymywanie moczu, gdy bardzo chce mi się siku.

Gość gość
oczywiscie , na co komu dupa co to nie wie jak sie ******* no i dlaczego nikt ja nie chciał , ona nie chciała nikogo ?

Gość gość
orgazmu pewnie nie daje tylko same podniecenie ;p tez tak mam czasami nie wiem czy jestem podniecona czy chce mi sie siku ;]

Gość gość
to tak jak by bogatemu przeszkadzały pieniadze pewnie ze dziewictwo to skarb ktury łatwo stracic szmata łatwo jest zostac ale cieszko zostac swieta